Life

Ce au făcut Wrs și Emilian în timpul finalei Te cunosc de undeva. Nimeni n-ar fi crezut unde au fost filmați: „Mă mut”

Wrs și Emilian, câștigătorii Te cunosc de undeva, nu au văzut finala concursului pe care l-au câștigat. Unde au fost filmați cei doi artiști?
25.06.2023 | 15:28
Ce au facut Wrs si Emilian in timpul finalei Te cunosc de undeva Nimeni nar fi crezut unde au fost filmati Ma mut
Wrs și Emilian au sărbătorit succesul de la Te cunosc de undeva departe de România. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Wrs și Emilian au câștigat pentru a doua oară concursul Te cunosc de undeva de la Antena 1. Carismaticii concurenți, care au intrat în pielea lui Michael Jackson, au ridicat cecul de 15.000 de euro la finalul celui de-al 19-lea sezon.

Wrs și Emilian, în Spania, dar în orașe diferite, în timpul finalei Te cunosc de undeva

Cântăreții Wrs și Emilian nu au putut vedea finala pe care au câștigat-o. În timp ce Antena 1 difuza ultimul mare show al ediției cu numărul 19, ei au făcut spectacol, doar că la mii de kilometri depărtare de România!

ADVERTISEMENT

Da, ați citit bine, Wrs și Emilian sunt plecați din țară. Cei doi se află în Spania. E drept, nu au fost împreună, ci fiecare cu treburile lui. Culmea este că amândoi, deși nu se aflau în același loc, au petrecut weekend-ul în cea mai colorată și vie regiune spaniolă, Andalucia!

Fostul concurent de la Eurovision, concert în Granada. Colegul său, fascinat de Sevilla: „Mă mut în Spania”

Wrs a avut de susținut un concert la Granada, unde a fost aclamat de mii de oameni. Fostul participant de la Eurovision și-a cântat hit-urile în fața spaniolilor. Cu siguranță că în mulțime a fost aplaudat și de români.

ADVERTISEMENT

După cum se știe, în Spania trăiește o comunitate uriașă de români. Conaționalii noștri sunt prezenți în special în Comunitatea Valenciană, Andalucia și regiunea Madridului.

wrs emilian
Wrs și Emilian au petrecut în Spania în timpul finalei Te cunosc de undeva. Foto: Instagram

Celălalt cântăreț, Emilian, s-a distrat după 4 luni intense de filmare pentru Te cunosc de undeva la 248 de kilometri distanță de Wrs. Mai exact, a petrecut în Sevilla! Mai în glumă, mai în serios, Emilian a scris pe contul său de Instagram că are de gând să se mute în Spania!

ADVERTISEMENT

Emilian a fost extrem de impresionat de un spectacol de flamenco la care a asistat. Nu e de mirare că i-a plăcut. E știut faptul că este un fan al genului latino și a tot ce înseamnă influențe arabe sau orientale. De altfel, în backastage-ul Te cunosc de undeva, Emilian i-a terorizat pe toți cântând manele. Artistul a demonstrat că știe să facă show și când nu e pe scenă.