News

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de bunicii lui Raul, copilul ucis în Belgia: ”Nu mă lăsa, că mama mă omoară”

Bunicii lui Raul, copilul român de 9 ani ucis în Belgia, fac dezvăluiri cutremurătoare. Rudele micuțului descriu clipele de coșmar trăite de nepotul lor.
20.04.2023 | 09:15
Dezvaluiri cutremuratoare facute de bunicii lui Raul copilul ucis in Belgia Nu ma lasa ca mama ma omoara
Bunicii lui Raul, copilul român ucis în Belgia, dezvăluiri cutremurătoare. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Dărâmați de durere, bunicii lui Raul, copilul român ucis în Belgia, dezvăluie chinul trăit de nepotul lor în perioada petrecută de acesta alături de mama și tatăl vitreg. Aceștia din urmă sunt și principalii suspecți ai crimei.

Bunicii lui Raul, copilul român ucis în Belgia, dezvăluiri cutremurătoare

Trupul lui Raul a fost găsit joi, 13 aprilie, în apele unui lac de agrement din Belgia. După o zi de cercetări, procuratura a anunțat că este vorba despre băiețelul român care a fost ucis la sfârșitul lunii ianuarie.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile de viață, băiețelul a trăit un adevărat iad. Raul a suportat numeroase abuzuri din partea mamei și a tatălui vitreg. La un moment dat, corpul său a cedat. La sfârșitul lunii ianuarie, copilul a murit. Trupul său a fost pus într-o geantă de sport și aruncat în lacul Houtdok, un cunoscut loc de relaxare din Gent.

Bunicii micuțului, care locuiesc în județul Sibiu, sunt distruși de durere. Ei fac mărturisiri cutremurătoare despre ceea ce a trăit nepotul lor în Belgia. Mama copilului şi tatăl vitreg, acuzaţi în prezent de crimă, au minţit familia luni de zile.

ADVERTISEMENT

Ioana M. și Nicu C. le-au spus celor de acasă că Raul trăieşte, dar nu vrea să vorbească la telefon. Acum, părinții din Mediaș ai femeii nu mai au liniște. Îi chinuie amintiri dureroase.

Aceștia dezvăluie, cu ochii în lacrimi, că înainte să fie omorât, nepotul lor îi ruga disperat să îl scape de propria mamă. ”Venea la noi copilul şi ‘Mamă, tată, nu mă lăsa, că mama mă omoară!’”, declară bunica lui Raul, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

Bunicii lui Raul: ”Nepotul nostru era de nerecunoscut. Era vânăt și bătut înainte să moară”

Raul și sora sa au locuit în România până în august 2022. Au avut o copilărie modestă, dar fericită la bunicii din Mediaş. Rudele spun că băiețelul era mereu cu zâmbetul pe buze şi plin de viaţă. Apoi, după doar câteva petrecute cu mama și tatăl vitreg în Belgia, a devenit de nerecunoscut.

L-a pus la masă să mănânce şi pupa mâncarea copilul. Am văzut pozele şi tot era vânăt la cap şi bătut, înainte să moară”, mai spune bunica micuțului. ”I-a luat acolo să-i chinuie pentru ce? Mai bine îi lăsa aici”, adaugă și o mătușă a copiilor.

ADVERTISEMENT

Din august anul trecut, de când Raul a fost luat din ţară, bunicii l-au mai văzut o singură dată. S-a întâmplat asta într-un apel video, în noiembrie anul trecut. ”Am sunat să ne arată copilul. Nu a vrut nicicum. Ba că îl culcă, ba că-i afară, ba că-i la magazin”.

Ulterior, după mai multe insistențe ale bunicilor, mama lui Raul a recunoscut că băiatul era mort de mult. Ea a dat vina pentru crimă pe tatăl vitreg. Raul a fost omorât în bătaie seara şi aruncat în apa lacului din apropierea casei în care locuiau, pe 31 ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT