News

Copil de 9 ani omorât în bătaie de cei care trebuiau să-l aibă în grijă. Mama şi iubitul ei român l-au aruncat apoi într-un lac

Raul, un băieţel de numai 9 ani a fost bătut până la moarte de mama sa şi de partenerul ei român. Bărbatul era extrem de nervos că femeia nu-i dă lui salariul.
15.04.2023 | 18:42
Copil de 9 ani omorat in bataie de cei care trebuiau sal aiba in grija Mama si iubitul ei roman lau aruncat apoi intrun lac
Raul a fost omorât în bătaie de cei care trebuiau să aibă grijă de el
ADVERTISEMENT

Bătăi cu picioarele şi pumni, stropiri cu apă rece ca gheaţa sau fierbinte, toate acestea a trebuit să de suporte ani de zile Raul, un copil în vârstă de 9 ani, până când într-o zi de ianuarie corpul său a cedat. După ce a murit, corpul său a fost înghesuit într-o geantă sport și aruncat în Houtdok, un cunoscut lac din oraşul belgian Gent.

Iubitul român al femeii a fost arestat în Olanda

Cadavrul lui Raul a fost găsit în apă abia joia trecută, după aproape trei luni. Imediat, mama acestuia, Y.M., în vârstă de 30 de ani, a fost arestată, iar partenerul său, N.C., un cetățean român în vârstă de 34 de ani, a fost arestat în Olanda.

ADVERTISEMENT

Raul locuia împreună cu sora lui de 11 ani, cu mama sa și cu iubitul acesteia. “În ultimele săptămâni, copilul a suferit abuzuri serioase din partea tatălui său vitreg”, le-a declarat o sursă reporterilor de la publicaţia belgiană Het Laatste Nieuws.

În seara tragediei, în loc să sune la serviciile de urgență, mama și prietenul ei au decis să pună cadavrul lui Raul într-o geantă sport în care au adăugat o cantitate consistentă de pietre pietre. După aceea l-au aruncat în apă la un kilometru distanță, la Houtdok.

ADVERTISEMENT

Luni de zile faptele au rămas ascunse, până când un SMS ciudat de la mamă a ajuns la un unchi care locuiește în Germania, din el deducându-se că băieţelul a fost ucis. Bărbatul a plecat apoi imediat în Belgia, scrie site-ul 7sur7.be.

De ce dispariția lui Raul a rămas neraportată luni de zile nu este încă destul de clar. Cu atât mai curios este faptul că băiatul mergea la şcoală, iar nimeni din unitatea de învăţământ nu s-a arătat îngrijorat de absenţa sa îndelungată. De altfel, şcolii i s-a cerut în mod explicit acum să nu vorbească cu presa.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au intervievat mama lui Raul și pe sora de 11 ani a acestuia, dar la început declarațiile acestora nu au coincis. Mama a spus că fiul ei a căzut de la mansardă pe 31 ianuarie, dar sora a dezvăluit că mama şi prietenul ei au mers la Houtdok cărând după ei o geantă sport.

Confruntată cu această versiune, Y.M. a recunoscut în cele din urmă că iubitul ei îl lovea pe băiețel. Amândoi lucrau într-o măcelărie din Zele, iar mama lui Raul a declarat că partenerul ei, N.C., o obliga să-i dea salariul, iar când aceasta a refuzat, românul a început să bată copiii.

ADVERTISEMENT

În Houtdok, anchetatorii au sondat fundul apei și au găsit cadavrul copilului într-o geantă de sport plină cu pietre. Mama a fost arestată imediat, iar românul de 34 de ani, care a făcut obiectul unui mandat european de arestare, a fost arestat în satul Bakel, din Olanda. Suspectul va apărea luni în faţa instanței de la Amsterdam pentru extrădarea sa în Belgia.

ADVERTISEMENT