Life

Dezvăluiri despre catedrala de milioane a lui Gigi Becali. „Picturi din aur și clopote din Rusia”

Dumitru Dragomir face dezvăluiri spectaculoase despre catedrala pe care o ctitorește Gigi Becali.
29.03.2024 | 11:20
Dezvaluiri despre catedrala de milioane a lui Gigi Becali Picturi din aur si clopote din Rusia
Gigi Becali face o biserică cum nu s-a mai văzut în România / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Față în față cu jurnalistul Horia Ivanovici, în cadrul show-ului MAX Profețiile lui Mitică, Dumitru Dragomir a dezvăluit ce eforturi a făcut Gigi Becali pentru catedrala pe care o construiește din fondurile sale.

Catedrala lui Gigi Becali, minune arhitectonică

Mitică Dragomir nu a ascuns că admiră ceea ce face Gigi Becali când vine vorba de biserici. Ba chiar, a dezvăluit el în show-ul MAX Profețiile lui Mitică, catedrala de milioane de euro pe care o face Gigi Becali nu are egal în România.

ADVERTISEMENT

”Felicitări lui Gigi. A făcut cea mai frumoasă biserică. Veniți să vedeți biserica. A pus turla mare la biserică! Nu ai văzut ceva mai frumos în țara asta! Sunt curios cum va fi (când e gata, n. red.). Si sunt curios dacă mă invită și pe mine la inaugurare”, a spus Mitică Dragomir în cadrul show-ului.

”Nu cred”, îi replică senin jurnalistul Horia Ivanovici. ”Da, că sunt cam necredincios. Dar cred că mă va invita. Anul ăsta va termina. Deja încep picturile în aur”, mai spune Dragomir. ”A spus aici, în emisiune, că o termină în doi ani”, precizează Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Biserica lui Gigi, turlă aurită și clopote din Rusia

Credincios din cale afară, Gigi Becali și-a dorit să facă o biserică cu totul și cu totul deosebită. Iar Dumitru Dragomir susține că i-a și reușit acest lucru. Laudele pe care i le aduce latifundiarului din Pipera, pare-se, sunt și mai mari cu cât, așa cum a și sugerat jurnalistul Horia Ivanovici, valoarea zonei va crește odată cu finalizarea lăcașului religios.

”A adus și clopotele din Rusia. Vor cânta după calculator. E o minune, ce să mai? Mă bucur că am cartierul ăsta lângă această biserică. La 4-500 de metri”, a mai precizat Dumitru Dragomir, încântat că, într-un fel, va crește valoarea clădirilor pe care le deține.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor publicate până acum, catedrala lui Gigi Becali va depăși 10 milioane de euro, ca investiție. Pe lângă biserică, finanțatorul FCSB va face și un hotel în care să locuiască preoții care vor veni în zonă când sunt invitați de Gigi.

Mai mult decât atât, picturile bisericești vor fi realizate de artiști care vor folosi cele mai prețioase vopseluri. Nu va lipsi, desigur, foița de aur. De asemenea, se pare că biserica va avea 13 clopote, toate, așa cum a precizat Dragomir, aduse din Rusia.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gigi Becali este, adeseori, pe șantierul unde se construiește biserica. Acolo, el se implică în tot ce înseamnă construcție, împărțind indicații muncitorilor și șefilor de șantier. Lucrarea va fi gata, cel mai probabil, undeva în cursul anului viitor.

DEZVALUIRI | Cum arata CATEDRALA facuta de Gigi Becali din Bucuresti! “FACE PICTURA IN AUR!”

ADVERTISEMENT