Sport

Revista Fanatik 751! Anamaria Prodan, pe marele ecran! Biserica-unicat a lui Gigi Becali! De la Iron Coman la Iron Ianis! Secretele „Supraviețuitorului” Johhny Culina la Dinamo!

FANATIK 751 exclusiv: Anamaria Prodan, pe marele ecran, biserica-unicat a lui Gigi Becali, de la Iron Coman la Iron Ianis, secretele „Supraviețuitorului” Johhny Culina la Dinamo!
19.02.2024 | 09:17
Revista Fanatik 751 Anamaria Prodan pe marele ecran Bisericaunicat a lui Gigi Becali De la Iron Coman la Iron Ianis Secretele Supravietuitorului Johhny Culina la Dinamo
Revista Fanatik 751! Anamaria Prodan, pe marele ecran! Biserica-unicat a lui Gigi Becali! De la Iron Coman la Iron Ianis! Secretele „Supraviețuitorului” Johhny Culina la Dinamo!
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK 751, pe februarie-martie! Interviu exclusiv cu actrița Anamaria Prodan despre primul său rol de film și noul său „Soare”. Biserica-unicat pe care o construiește Gigi Becali cu zeci de milioane de euro. „Vrăjitorul” care l-a transformat pe Florinel în Iron Coman și care acum „lucrează” la Ianis Hagi. Secretele „Supraviețuitorului Johnny Culina, cel mai vechi „câine” de la Dinamo. Sunt doar câteva subiecte din cele 100 de pagini fanatice ale revista FANATIK 751, pe februarie-martie!

A apărut revista FANATIK 751, pe februarie-martie! Anamaria Prodan, pe marele ecran! Biserica-unicat a lui Gigi Becali! De la Iron Coman la Iron Ianis! Secretele „Supraviețuitorului” Johhny Culina la Dinamo! Și multe alte subiecte în cele 100 de pagini cu adevărat… fanatice!

Revista FANATIK 751, pe februarie-martie este revista… mărțișor a speranței de primăvară! 100 de pagini glossy cu interviuri, reportaje, dezvăluiri, povești adevărate, analize, pronosticuri, pariuri, fotografii de excepție. Într-un cuvânt, FANATIK!

ADVERTISEMENT

Cu ce daruri editoriale te poți delecta în acest nou număr al revistei premium FANATIK? Greu de spicuit… Pe scurt, iată în continuare doar câteva subiecte din noul număr al revistei glossy FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei. Nu rata o lectură fascinantă!

Anamaria Prodan dezvăluie într-un interviu caracteristic, curajos, fără false pudori și inhibiții, povestea nefardată a noului său „Soare” și a noii sale pasiuni: cinematografia. Cum se numește filmul în care debutează „Prodanca” pe marele ecran, cu cine s-a… sărutat în fața camerei de filmat, cine este și de unde vine „alesul”, cum se împacă Bebeto cu acesta, dar și cu statutul de… actor, plus alte multe amănunte din viața sa tumutuoasă, cum îi este felul, poți afla, în exclusivitate, din revista FANATIK 751 pe februarie-martie!

ADVERTISEMENT
coperta 1 revista Fanatik 751 cu Anamaria Prodan
NU rata revista FANATIK 751, pe februarie-martie, că nici nu ștrii ce pierzi dacă n-o citești din copertă în copertă!

Gigi Becali construiește o biserică realmente monumentală, „cea mai frumoasă din lume” spune patronul FCSB! Monolit din beton, turle poleite cu aur, 13 clopote, cel mai mare cântărind 4 tone, fără nicio coloană în interior, pentru a încăpea până la 400 de credincioși la slujbe, pictată în stil bizantin, cu tehnica mozaic, cu foiță de aur, a costat până acum 10 milioane de euro și Gigi Becali nu se oprește: „Nu contează cât va costa, o fac din suflet. Va costa 20 de milioane de euro, 20 de milioane de euro dau!”. Unde se află această ctitorie a patronului FCSB, când va fi gata, ce construiește acesta alături și multe alte amănunte, poți afla, în exclusivitate, dintr-un amplu reportaj „la locul faptei”, numai în revista FANATIK 751 pe februarie-martie!

De la Iron Coman la Iron Ianis! Adică povestea omului care a transformat capricioasa vedetă de ieri a FCSB-ului în steaua strălucitoare de azi, fotbalistul puternic, serios și dedicat, „de milioane” și la figurat, dar și la propriu. „Meseriașul” care a rerușit această „minune” lucrează acum în Spania, la Alaves, cu Ianis Hagi. Detalii inedite din transformarea lui Florinel Coman găsești, în exclusivitate, în revista FANATIK 751, pe februarie-martie!

ADVERTISEMENT

Johnny Culina este cel mai vechi „câine” de la Dinamo! Supraviețuitorul. De „numai” 24 de ani în slujba și folosul „haitei” alb-roșii. Din anul 2000, când „Mister” Cornel Dinu (nu rata editorialul său din revista FANATIK 751!) oferea „motiv” galeriei să cânte „1,2,3,4, Cupa și campionatul!”. Cum a ajuns Ionel… Johnny! Drumul în în presa sportivă și apoi la Dinamo. „Secretele” supraviețuirii în nu mai puțin de… 49 de mandate a celor 24 de antrenori care s-au perindat din 2000 în „Groapă”. Cel mai frumos moment, dar și cel mai dureros… Ce jucător-simbol l-a chemat să stea lângă el când s-a urcat prima dată în autocarul echipei. Plus alte și alte amintiri… „canine”, în exclusivitate, în revista FANATIK 751, pe februarie-martie!

Clasamentele „online” ale echipelor din Superligă, pe Facebook, TikTok sau Instagram, după numărul de suporteri „urmăritori”! Ilie Sprincean, șoferul de TIR care va reprezenta România la Jocurile Olimpice din vară, la Paris! Sergio Ramos, jocheul furios al sutelor de cai… putere din garajul său de lux. Apollonia Llewellyn, „Barbie” din ring, frumoasă și „făcută” parcă pe… calculator! Doar câteva alte subiecte din revista FANATIK 751 pe februarie-martie!!

ADVERTISEMENT

Editoriale de nota 10 într-o revistă premium de nota 10!

ATENȚIE! Toate cele amintite mai sus sunt NUMAI CÂTEVA dintre articolele pe care ți le oferă noul număr 751, pe februarie-martie, al revistei premium FANATIK în cele 100 de pagini glossy ale sale!

Ofertă editorială generoasă, pigmentată cu editorialele „ascuțite” semnate de Horia Ivanovici, Cristi Coste, „Mister” Cornel Dinu, Silviu Ghering, Andrei Dicu, Daniel Șendre și, în premieră, Remus Răureanu. Citiți „săgețile” lor exclusiv în noul număr al revistei glossy FANATIK!

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești noul număr 751, pe februarie-martie, al revistei premium FANATIK! Te așteaptă acum în toate punctele de difuzare a presei 100 de pagini de lux!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 100 pagini, 15 lei. Altfel spus, tot în… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr, senzație, emoție! De fapt nu emoție, ci… emoții, multe emoții!

Revista FANATIK, excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux a adevărurilor din sport. Subiecte premium într-o revistă premium! PREMIUM FANATIK!

ADVERTISEMENT