Life

Dezvăluiri exclusive despre starea lui Ion Dichiseanu! ”Va mai dura recuperarea”

14.05.2021 | 13:10
Dezvaluiri exclusive despre starea lui Ion Dichiseanu Va mai dura recuperarea
Care este starea de sanatate a lui Ion Dichiseanu si cand se va recupera actorul?Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a vorbit despre starea de sănătate a actorului și despre recuperarea acestuia la Spitalul Floreasca.

Ion Dichiseanu este, încă, internat în spital din cauza problemelor sale de sănătate, el ajungând, la începutul acestui an, la Urgențe, la Spitalul Floreasca.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor făcute pentru FANATIK de Ioana, fiica actorului Ion Dichiseanu, situația lui este mai bună acum, chiar dacă până la vindecarea completă vor mai avea de așteptat o perioadă de timp.

Ion Dichiseanu e în perioada de recuperare după problemele de sănătate

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce se petrece cu marele actor, internat și acum la Spitalul Floreasca din cauza problemelor grave de sănătate pe care le-a avut la începutul acestui an.

ADVERTISEMENT

”Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu.

Cu toate acestea, Ioana Dichiseanu este optimistă cu privire la ce se va petrece cu marele actor și îl așteaptă cu nerăbdare acasă, cu atât mai mult cu cât recuperarea pare să decurgă bine.

ADVERTISEMENT

”Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum. Nu putem vorbi prea des cu el din cauza restricțiilor, dar se simte mai bine”, ne-a mai spus Ioana Dichiseanu.

Ion Dichiseanu, diagnosticat greșit? I s-a spus că are cancer

Ioana Dichiseanu ne-a dezvăluit că, inițial, problemele de sănătate ale lui Ion Dichiseanu au fost diagnosticate eronat, lucru care a făcut, printre altele, ca vindecarea lui să fie, probabil, mai lentă.

ADVERTISEMENT

”La clinica privată i s-a pus diagnosticul de tumoră, spuneau că e inoperabilă. Eu le-am cerut să nu îi zică nimic lui, știam doar eu. Am mers la Floreasca, iar acolo medicii, după analize, după imagistică, după toate lucrurile pe care le-au făcut să afle ce are, ne-au spus că nu e vorba de vreo tumoră, că e o pleurezie și l-au tratat cum trebuie. Avea și acea infecție, dar s-a rezolvat până la urmă. Probabil că dacă i s-ar fi făcut acea bronhoscopie nu ar fi avut nici infecția, nu ar fi luat bacteria aceea”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Ioana Dichiseanu.

În altă ordine de idei, ne-a mărturisit fiica lui Ion Dichiseanu, vindecarea și recuperarea marelui actor este așteptată cu nerăbdare de toată familia, dar mai ales de fiica ei și nepoata actorului, Anastasia.

Ion Dichiseanu
Ion Dichiseanu si nepoata lui, Anastasia, fiica Ioanei, sunt foarte apropiati Sursa foto: Facebook

”Anastasia ne-a spus, zilele trecute, că vrea să se facă medic la Floreasca. Motivul? Mi-a spus că vrea să îl trateze pe Dichi – așa cum îi spune ea tatălui meu – și să aibă grijă de el. M-a făcut praf cu aceste cuvinte. Ei sunt foarte apropiați, sunt legați unul de celălalt, iar vorbele astea m-au impresionat”, a mai mărturisit Ioana Dichiseanu pentru FANATIK.

Ion Dichiseanu, internat la ATI la Spitalul Floreasca

La începutul acestui an, Ion Dichiseanu a fost internat la Spitalul Floreasca, de urgență, din cauza unei preumonii bilaterale generate de o infecție. La un moment dat chiar, viața lui a atârnat de un fir de păr, dar, din fericire, medicii de acolo au reușit să intervină la timp și să stopeze evoluția pneumoniei.

”Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpănă. Nu a avut nici dată trecută, nici acum, legătură cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinică privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun”, spunea Ioana, la începutul anului, pe conturile sale de socializare, despre starea de sănătate a lui Ion Dichiseanu.

ADVERTISEMENT