Life

Dezvăluiri fără perdea de la America Express 2023. Doi concurenți au făcut un anunț neașteptat: ”Suntem câştigători”

Dezvăluiri fără perdea de la America Express 2023. Anunțul neașteptat făcut de doi concurenți din competiția de peste Ocean.
30.10.2023 | 14:35
Dezvaluiri fara perdea de la America Express 2023 Doi concurenti au facut un anunt neasteptat Suntem castigatori
Cine sunt posibilii câștigători de la America Express 2023. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

America Express 2023 este una dintre cele mai urmărite emisiuni în momentul de față. Competiția filmată în această vară, peste Ocean, este formată din 9 echipe care se bat pentru a ridica trofeul și premiul de 30.000 de euro. Doi concurenți spun că ei au avut parte de acestea.

Echipa de la America Express 2023 care se declară câștigătoare

Fanii competiției urmăresc atent fiecare episod pentru a vedea care echipă se descurcă mai bine, deoarece probele sunt destul de dificile și e nevoie de pricepere și rapiditate. Nu lipsesc tensiunile pe alocuri și multă lume se întreabă cine ar fi marii câștigători, chiar dacă mai este o perioadă îndelungată până când se va afla.

ADVERTISEMENT

Cum filmările au avut loc în vară, în momentul de față toate echipele sunt acasă, în România. Una dintre ele este cea victorioasă, dar nu s-a aflat încă public, circulând doar zvonuri în prezent. George Tănase și Ionuț Rusu se numără printre participanții din emisiune și tot ei s-au lăudat de curând că sunt, de fapt, adevărații câștigători.

George Tănase și Ionuț Rusu au câștigat America Express 2023?

Mai în glumă, mai…în serios, căci nu se cunosc deocamdată detalii concrete, George Tănase și Ionuț Rusu au mărturisit într-un interviu că s-au distrat ”foarte tare” la America Express 2023 și că s-au întors în România cu marele premiu și trofeul.

ADVERTISEMENT

”Foarte tare. Ne-am distrat şi ne-am enervat. Şi noi chiar am venit cu bani… am venit cu premiu. Da, e în exclusivitate pentru CANCAN, Ionuţ şi George au câştigat America Express. Deşi poate s-ar putea pe TV să se vadă altceva, dar noi am câştigat-o.

În sufletele noastre suntem câştigători. Şi înainte să mergem am plecat câştigători. Atât, cu mentalitate de câştigători. A fost greu, dar a fost interesant să vezi o altă cultură, un alt continent, chiar a fost mişto”, au spus George Tănase și Ionuț Rusu, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

George Tănase și Ionuț Rusu au stârnit astfel semne de întrebare celor care urmăresc emisiunea de pe Antena 1. Dacă este adevărat ceea ce au declarat, vom afla în mod cert în episoadele viitoare. Până atunci, au mai dat din casă și au dezvăluit cele mai grele clipe pentru ei de pe ”Drumul Soarelui”.

”Cred că cele mai grele momente au fost la autostop şi au fost mai multe din nefericire. Nu te-ai aştepta… Ce maşină nu ar lua două corpuri divine. Filmaţi tot ca să se înţeleagă… Aceşti Adonişi… Aparent… când se uitau la Ionuţ, se uitau la mine ziceau nu, pe voi nu.

ADVERTISEMENT

Mergeau la Laura şi Sânziana. Deşi nu au nimic în plus… Da, nu ştiu de ce le-au ales pe ele. Dar acolo am avut cele mai grele momente şi cele mai tensionate”, au mai declarat cei doi comedianți, despre America Express 2023.

George Tănase și Ionuț Rusu sunt unii dintre cei mai cunoscuți youtuberi. De altfel, George Tănase, înainte de a fi la America Express, obișnuia să-i ironizeze pe concurenții din sezoanele trecute, realizând diferite clipuri care adunau milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa...
A murit la doar 25 de ani, într-un accident rutier! VIDEO Șoferul dansa la volan + Viteza mult peste limită cu care conducea
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Cristi Borcea, cerere în căsătorie prin telefon: Nu putem trăi unul fără celălalt!
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
De ce tușim în această perioadă. Ar putea fi vorba despre un nou...
De ce tușim în această perioadă. Ar putea fi vorba despre un nou virus
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română