Sport

Dezvăluiri șocante despre Simona Halep: ”Părinții și-au vândut casa ca s-o susțină”

Dumitru Dragomir a vorbit despre Simona Halep și modul în care a fost susținută de părinții ei, în copilărie, spunând că au făcut sacrificii mari.
14.11.2023 | 20:42
Dezvaluiri socante despre Simona Halep Parintii siau vandut casa ca so sustina
Părinții Simonei Halep și-au vândut casa pentru a o ajuta. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep, fost lider WTA și dublă câștigătoare de Grand Slam,este implicată în cel mai mare meci din viața ei, în care încearcă să își dovedească nevinovăția, în procesul în care este acuzată de dopaj.

Dragomir, despre copilăria Simonei Halep: ”Părinții și-au vândut casa”

Recent, Simona Halep a luat decizia să își vândă casa de milioane de euro pe care o deținea. Dumitru Dragomir spune că a făcut asta pentru a-și cumpăra o locuință și mai mare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că se cunoaște cu familia Halep și susține că atât tatăl ei, cât și jucătoare de tenis, sunt oameni de cea mai mare calitate.

Referitor la casă, Dragomir și-a amintit că părinții Simonei Halep și-au vândut, la un moment dat, casa, pentru a-i acoperi fiicei costurile pentru antrenamentele de tenis.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de părere că un părinte adevărat trebuie să îi ofere totul copilului, neexistând riscuri în ceea ce privește viitorul unui copil. Fostul președinte LPF mărturisește că el muncește foarte mult deoarece vrea să le asigure un viitor bun copiilor și nepoților, deși are o pensie mare, ce i-ar permite să fie liniștit acum.

Halep și-a vândut casa să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc.

ADVERTISEMENT

Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar. Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă.

Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul.

ADVERTISEMENT

Ce e mai scump în viața asta? Copilul. Nu sunt părinți ăia care nu au grijă de copii. Băi fraților, vreau nepoții mei să plece de pe altă platformă, pentru asta mă lupt.

Copiii tăi să învețe carte, să fie sănătoși și să le dai o stare materială în care să nu fie slugile altora. Marii academicieni, de ce au învățat carte? Pentru un trai mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT