Sport

„Un paradis rezidențial”. Cum arată vila de la Snagov pe care Simona Halep a scos-o la vânzare. Foto

Simona Halep a scos la vânzare vila de la Snagov în care a locuit cu Toni Iuruc, fostul său soț. Imagini spectaculoase din „paradisul rezidențial”.
03.11.2023 | 16:16
Cum arată vila de la Snagov pe care Simona Halep a scos-o la vânzare.
ADVERTISEMENT

Simona Halep este pregătită să dea lovitura pe piața imobiliarelor. Jucătoarea de tenis din România a decis să scoată la vânzare vila de la Snagov care are 9 camere și se întinde pe o suprafață de 420 de metri pătrați. Cu ce preț poate fi achiziționată.

Simona Halep a scos la vânzare vila de la Snagov

Simona Halep nu a mai jucat tenis de un an și două luni. Dublă campioană de Grand Slam, sportiva născută la Constanța este suspendată patru ani pentru dopaj, după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat, dar și pentru „nereguli” în pașaportul biologic. La finalul lunii trecute, Halep a depus oficial recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial este aproape să dea lovitura pe piața imobiliarelor. Vila de la Snagov în care a locuit cu Toni Iuruc, fostul său soț, a fost listată pe site-ul unei agenții imobiliare. Vila are în total 9 camere, 7 dormitoare, 7 băi și se întinde pe o suprafață de 420 de metri pătrați.

Situată pe malul lacului Snagov, cu piscină, teren de tenis și sală de fitness, vila poate fi achiziționată în schimbul sumei de 4.2 milioane de euro. Vila Simonei Halep are o curte de 10.000 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

„Un paradis rezidențial”. Cum arată vila de la Snagov pe care Simona Halep a scos-o la vânzare

„Paradisul” în care au locuit Simona Halep și Toni Iuruc se află la o distanță de 30 de minute de București. „Cu o locație unică și un design uluitor, Vila de pe malul Lacului Snagov este un paradis rezidențial care va cuceri cu siguranță inima oricui.

Situată pe un teren de generoase dimensiuni de 10.383 mp, această proprietate este o combinație perfectă de lux, eleganță și rafinament.

ADVERTISEMENT

Această vilă spectaculoasă este o adevărată oază de lux și confort, unde designul modern, facilitățile excepționale și peisajul natural își dau mâna pentru a crea un spațiu unic, potrivit pentru cei mai pretențioși proprietari”, se arată în prezentarea făcută de agenția imobiliară.

Cum arată vila de la Snagov pe care Simona Halep a scos-o la vânzare.
Cum arată vila de la Snagov pe care Simona Halep a scos-o la vânzare.

Simona Halep, antrenamente intense în așteptarea verdictului de la TAS

Simona Halep nu are voie să se antreneze în locuri oficiale, însă sancțiunea pentru dopaj nu o determină pe româncă să stea departe de terenul de tenis. Sportivă născută la Constanța postează numeroase videoclipuri pe rețelele de socializare în care se antrenează intens fie în sala de fitness, fie pe terenul de tenis.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Simona Halep și-a schimbat look-ul și s-a vopsit șatenă. Exclusiv din tenis, românca a cucerit peste 40.2 milioane de dolari. Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc în august 2022 la US Open.

ADVERTISEMENT
Tags: