Life

Dezvăluirile lui Ștefan Bănică Jr. despre femeile care l-au făcut tată. Ce spune despre copiii săi

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre cele trei femei care l-au făcut tată: „Toate sunt frumoase”. Ce declarații a făcut despre copiii lui.
21.06.2023 | 07:55
Dezvaluirile lui Stefan Banica Jr despre femeile care lau facut tata Ce spune despre copiii sai
Dezvăluirile lui Ștefan Bănică Jr. despre femeile care l-au făcut tată. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile lui Ștefan Bănică Jr. despre femeile cu care are copii. Acesta a vorbit despre mamele copiilor săi dar și despre ei.

Dezvăluirile lui Ștefan Bănică Jr. despre femeile care l-au făcut tată

Ștefan Bănică Jr. este tatăl mândru a trei copii, toți din relații diferite. Camelia Constantinescu, Andreea Marin și Lavinia Pîrva sunt cele trei femei care l-au făcut tată pe artist.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit despre mamele copiilor săi și a spus că toate sunt femei frumoase. Copiii le seamănă mamelor lor, iar Ștefan Bănică Jr. nu ar putea fi mai fericit cu cei trei copii ai săi.

Singura despre care nu a dat declarații specifice este Violeta, singura fată a lui Ștefan Bănică Jr. Aceasta este rodul iubirii sale cu Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

În schimb, Ștefan Bănică Jr. a spus că fiul său cel mai este o variantă mai bună a sa, inclusiv din punct de vedere fizic.

Ce spune Ștefan Bănică Jr. despre cei trei copii ai săi

Ștefan Bănică Jr. a vorbit și despre cel mai mic dintre copiii săi, Alexandru. Fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu Lavinia Pîrva are acum patru ani și este bucuria părinților săi.

ADVERTISEMENT

Inclusiv bunica copilului are numai cuvinte de laudă pentru acesta. Iar Ștefan Bănică Jr. spune că fiul său cel mic seamănă extrem de mult cu el în copilărie.

„Ștefan e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de…

ADVERTISEMENT

Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr. în podcastul Lianei Stanciu.

ADVERTISEMENT