Sport

Dialog amuzant între MM Stoica și Florin Tănase de ziua căpitanului FCSB: „Ai fost nemilos!”. Foto

MM Stoica și Florin Tănase au avut un dialog amuzant în secțiunea de comentarii de pe contul de Facebook, de ziua căpitanului vicecampioanei României.
30.12.2021 | 21:49
Dialog amuzant intre MM Stoica si Florin Tanase de ziua capitanului FCSB Ai fost nemilos Foto
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului a postat o fotografie alături de Florin Tănase după un meci de teqball, urându-i la mulți ani lui „Tase”.

Mihai Stoica a recunoscut că obișnuiește să joace teqball cu Florin Tănase, un sport care a prins bine și în România și care nu este ușor de practicat, dar oferă spectaculozitate.

ADVERTISEMENT

Dialog amuzant în comentarii între MM Stoica și Florin Tănase de ziua căpitanului FCSB-ului

MM Stoica a postat o fotografie alături de Florin Tănase după o partidă de teqball, căpitanul vicecampioanei României împlinind astăzi, 30 decembrie, 27 de ani.

„La Mulți Ani binecuvântați celui mai serios/important/educat/spiritual fotbalist/golgheter/căpitan/prieten… care în ziua în care a împlinit 27 ani și-a făcut cadou o victorie la simplu”, a fost mesajul postat de MM Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc din suflet!”, i-a răspuns căpitanul „roș-albaștrilor”, iar MM Stoica a revenit cu un comentariu amuzant, legat de duelul dintre ei de la teqball: „Totuși, azi ai fost cam nemilos!”.

„Nu vrem să plece Tănase!”

MM Stoica a vorbit recent despre posibila plecare a lui Florin Tănase, recunoscând că nimeni din club nu își dorește o despărțire, însă dacă se va achita clauza de reziliere, FCSB va fi nevoită să se descurce fără căpitan după întoarcerea din pauza de iarnă:

ADVERTISEMENT

„Dacă Tănase ar avea un salariu de 1 milion 500 de mii în Arabia Saudită și un salariu de un milion 200 de mii în Spania, ar alege Spania.

Dar dacă diferența e mai mare, ar alege echipa unde va fi plătit mai bine, pentru că e normal, e un jucător de valoare și merită să câștige ceva mai bine.

ADVERTISEMENT

„Cine plătește clauza de reziliere, îl ia pe Tănase, e simplu, noi nu ne dorim să plece, dar trebuie și el să câștige un salariu mai mare, pentru că a muncit din greu”, a mai spus Mihai Stoica, la TV TelekomSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT