Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog fabulos Robert Niță – Anghel Iordănescu: „Și acum te înjură ăia de la Dinamo!”

Anghel Iordănescu a făcut show la Fanatik SuperLiga. Dialog savuros cu Robert Niță, Vivi Răchită, Andrei Vochin și Horia Ivanovici.
07.12.2023 | 14:30
Dialog fabulos Robert Nita  Anghel Iordanescu Si acum te injura aia de la Dinamo
Anghel Iordănescu, declarații tari la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA despre calificarea echipei naționale a României la Euro, dar și despre multe alte lucruri extrem de interesante.

Anghel Iordănescu, spectacol în direct la Fanatik SuperLiga: „Ați făcut echipă națională acolo fraților”

Horia Ivanovici i-a făcut o prezentare de cinci stele „Generalului”: „Avem un telefon important și rar. Normal, dacă e antrenorul secolului, domnul Anghel Iordănescu”. Fostul selecționer al României a dorit să știe ce invitați are moderatorul: „Aș vrea să îmi spuneți pe cine aveți în preajmă”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a început prezentările, urmat de Robert Niță: „Bună ziua, domnul general Nea Puiu, cum vă spuneam eu. Sunt fostul dumneavoastră jucător și colaborator”, / „Bună ziua, domnul Iordănescu. Sunt bun și mă vede multă lume”.

Reacția lui Anghel Iordănescu a fost pur și simplu genială: „Bravo, Vivi. Robert, bă, și-acum te înjură ăia de la Dinamo”. Eroul Forestei Suceava din meciul istoric cu Dinamo a replicat: „Să fie primit domnul Iordănescu”.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită s-a amuzat și el pe acest subiect: „Are un bulevard în Suceava, se numește Robert Niță”, în timp ce consilierul președintelui FRF a prezentat „onorurile”: „Permiteți să raportez: soldat neinstruit, Andrei Vochin”.

Anghel Iordănescu, pus pe glume: „Vorbiți cu selecționerul poate vă duceți voi în locul lor la Euro”

Anghel Iordănescu i-a complimentat pe analiștii FANATIK SUPERLIGA: „Aoleu, domne, da ce-ați adunat acolo?! Elita? Ați făcut echipă națională acolo, fraților. Echipă adevărată”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a ținut să intervină: „Stai așa, nea Puiu că apare și Stoichiță. E pe aici. Știți cum e, ca Edi, strategie. Ne-a înjurat lumea la început, dar ne-am ținut de strategie”.

Tata Puiu a continuat în același registru: „Trupă puternică, echipă adevărată. Auziți, vorbiți cu selecționerul poate vă duceți voi în locul lor la Euro. Te ții  de glume Horia. De-o viață ne știm”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a concluzionat și a explicat: „Așa e în emisiune. Suntem analitici, dar noi suntem dinăștia glumeți. Suntem pe sufletul microbistului, nu suntem noi cu morgă din-aia, așa serioși”.

Dacă ești microbist nu ai voie să ratezi FANATIK SUPERLIGA! Horia Ivanovici și invitații te așteaptă în fiecare luni, marți și vineri, LIVE de la 10:30 pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la ora 17:30.

Anghel Iordănescu, dialog savuros cu Robert Niță la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT