Life

Dialog uluitor între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din spatele gratiilor: „M-ai bătut și mi-ai luat banii!”

17.12.2020 | 16:49
Dialog uluitor intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi din spatele gratiilor Mai batut si miai luat banii
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a sunat-o pe Bianca Drăgușanu și arest, iar acesta i-a reproșat anumite lucruri blondei, printre care că nu este alături de el în aceste momente grele despre care a avertizat-o că vor exista. Dialogul dintre ei doi a fost înregistrat, iar replica blondei este fabuloasă.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spus ce aveau pe suflet la aproape 2 luni după ce s-au despărțit. Omul de afaceri a sunat-o să-i spună că tot la ea se gândește, că este femeia vieții lui, deși el este într-o relație cu Daria Radionova, rusoaica din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri i-a mai reproșat și că vedeta ar avea o relație cu turcul Cengiz Şıklaroğlu, despre care spune că îți va rezolva problemele cu el după ce va ieși din arest.

„Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…”, i-ar fi transmis Alex Bodi, potrivit unor înregistrări obținute de  spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta? Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele..”, i-ar mai fi spus Alex Bodi.

Răspunsul Biancăi Drăgușanu este neașteptat. Aceasta i se justifică fostului soț, însă îi spune că, totuși, ar vrea să fie lăsată în pace, să trăiască liniștită.

ADVERTISEMENT

„Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex”, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

De altfel, fosta prezentatoare tv a mărturisit că viața alături de Alex Bodi a fost un calvar. „Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-ar fi reproșat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT