Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dialog XXL între Șumudică, Lupu și Ivanovici. „Sunt și eu un fel de Budescu”

Momente incendiare în direct la FANATIK SUPERLIGA. Ivanovici s-a întrecut în declarații alături de invitații săi, iar ce a urmat poate fi trecut la categoria XXL.
20.08.2023 | 10:06
Dialog XXL intre Sumudica Lupu si Ivanovici Sunt si eu un fel de Budescu
Sumudica - Danut Lupu S-AU INCINS IN DIRECT la Fanatik SuperLiga. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și Dănuț Lupu și-au reglat conturile în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI. Foști colegi la Rapid, cei doi au dat cărțile pe față după un conflict mai vechi și au rememorat momentele petrecute împreună atât în fotbal, cât și pe plan personal.

Lupu și Șumudică s-au împăcat în direct

“Auzi, Șumi? Eu m-am luat vreodată de antrenorul sau fotbalistul Șumudică? Și familia ta când a fost bolnavă, a fost Becali și te-a ajutat. Eu doar am spus că niciodată n-aș fi făcut ce ai făcut și n-aș fi declarat ce ai declarat ca să ajungi antrenor la Rapid, eu nu cred că am spus ceva de tine”, a declarat Danuț Lupu.

ADVERTISEMENT

“Nu știu de ce te-ai luat, dar omul Șumudică, uman, a venit la tine la spital când aveai plămânii 50% varză. Și am vorbit cu Cercel ca să fac tot ce ține de mine ca să te ajut. Eu nu o să te uit niciodată, cât m-ai ajutat tu pe mine în carieră și cum am ajuns în Portugalia. Poate ai dreptate Dane și mi s-a părut mie. Dar eu în continuare te respect atât ca fost fotbalist, cât și ca om”, a declarat Marius Șumudică.

Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, HORIA IVANOVICI, a vrut să închidă dialogul într-o notă pozitivă și a detensionat atmosfera din studio în stilul său caractersitic. A rememorat la rândul său un episod anterior în care Șumudică a avut un comentariu la adresa hainelor pe care le poartă.

ADVERTISEMENT

Șumudică a avut o remarcă XXL

“Auzi Șumi, îmi zice Robert Niță. Că are dreptate să se supere Meme Stoica după ce a fost ironizat de Vivi Răcită. Ca și eu m-aș fi supărat când mi-a zis Șumudică de tricouri XXL. La care eu îi zic lui Robert că nu m-am supărat, e simplu, pentru că omul a zis adevărul. Dacă atâta port!

Dacă sunt gras ce să fac, dacă îmi place mâncarea. Eu înțeleg, îmi este simpatic omul Șumudică din toate punctele de vedere și ca moderator sunt ok cu astfel de lucruri. Are dreptate. Mai scriu oamenii în comentarii ‘grasule’, stai mă că au dreptate, trebuie să slăbesc, eu sunt un om corect. Sunt și eu un Budescu al moderatorilor”, a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Glumele au continuat în studioul FANATIK SUPERLIGA. Robert Niță a completat: “Șumi, tu ai zis de 5 XXL și el poartă doar 3!”. Replica lui Șumudică nu a întârziat să apară: “M-am nenorocit. De ziua ta trebuie să caut vreun magazin p-afară că aici model nu găsesc. Oamenii care comentează nu sunt postacii mei!”.

Marius Șumudică, Robert Niță și Dănuț Lupu se cunosc de mai bine de 20 de ani. Cei 3 sunt legați de o pasiune necondiționată pentru Rapid. echipă pentru care au făcut istorie în trecut ca și jucători. Șumudică a fost aproape să ajungă antrenor în Giulești în acest an.

ADVERTISEMENT

LIVE și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO puteți viziona emisiunea FANATIK SUPERLIGA, în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30. Cine nu o prinde în direct o poate vedea în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dialog XXL

ADVERTISEMENT