Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lupu, atac la Șumudică: “Degeaba ești bun, dacă te autopropui”

Dănuț Lupu a avut un atac la adresa lui Marius Șumudică, la emisiune Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, fiind deranjat de atitudinea antrenorului.
25.07.2023 | 10:05
Lupu atac la Sumudica Degeaba esti bun daca te autopropui
Dănuț Lupu, atac la Marius Șumudică. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu l-a criticat pe Marius Șumudică în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, după ce tehnicianul s-a propus la Rapid și a creat o adevărată „telenovelă” în momentul în care giuleștenii l-au ales pe Cristiano Bergodi, așa cum dezvăluise în exclusivitate FANATIK.

Dănuț Lupu, atac la Marius Șumudică

Dănțu Lupu l-a atacat pe Marius Șumudică în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fiind de părere că antrenorul a făcut circ pentru a fi ales antrenor la Rapid, după plecarea lui Adrian Mutu:

ADVERTISEMENT

„Datorită faptului că mă strânge cămașa l-aș fi ales pe Bergodi. Bergodi, datorită faptului că Șumudică s-a autopropus. Dacă vrei să mergi undeva, nu faci circăreală, lași să te aleagă lumea, nu să te pui tu. Nu faci presiune.

Eu cred că Șumudică e un antrenor cu experiență, e un antrenor bun, dar trebuie să înțeleagă că trebuie să fii pus, nu să te pui tu sau să pui galeria să te ceară”.

ADVERTISEMENT

„Telenovelele nu sunt pe placul meu!”

Dănuț Lupu a continuat și a mai spus că Marius Șumudică a greșit în momentul în care s-a propus la Rapid și a făcut presiuni ca el să fie ales, fiind de părere că șefii giuleștenilor l-ar fi pus în cele din urmă la cârma echipei.

„Și când juca cu mine, cel mai bine era când se urca pe gard. Telenovelele nu sunt pe placul meu. Bravo lui pentru ce a făcut în cariera de antrenor.

ADVERTISEMENT

Dar aici cred că a greșit pentru că s-a autopropus și pentru că a încercat să pună presiune pe conducători să-l aleagă pe el”, a continuat Dănuț Lupu.

„Cred că de-asta nici nu l-au ales, dacă stătea în banca lui și nu făcea toată circăreala aia, cred că îl alegeau și îl puneau 100%”, a mai spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a întors și e în direct și în exclusivitate pe site-ul www.fanatik.ro, de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe canalul oficial de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, de la ora 17:30!

Danut Lupu, ATAC la Marius Sumudica | “Degeaba esti bun, daca te AUTOPROPUI”

ADVERTISEMENT