Life

Diana Enache a născut în mare secret. Adrian Enache, în culmea fericirii după ce a devenit bunic

Diana Enache a născut recent o fetiță de nota 10, în mare secret. După ce a devenit bunic, Adrian Enache este în culmea fericirii.
05.10.2023 | 00:16
Diana Enache a nascut in mare secret Adrian Enache in culmea fericirii dupa ce a devenit bunic
Diana, fiica lui Adrian Enache, a născut. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana, fiica lui Adrian Enache, a născut acum câteva zile, în mare secret. Până la urmă, vestea cea mare s-a aflat, iar Adrian Enache este foarte fericit după ce nepoata lui a venit pe lume.

Diana Enache a născut, iar tatăl ei, Adrian Enache, este în culmea fericirii

Adrian Enache este foarte încântat după ce a devenit bunic. Fiica sa, Diana, a adus pe lume o fetiță, la o clinică privată din Capitală. Tânăra a optat pentru operația de cezariană, fără să apară probleme pe parcursul intervenției, iar fiica ei a primit nota 10.

ADVERTISEMENT

Diana Enache a devenit mamă pe 27 septembrie, însă abia după o săptămână s-a aflat despre fericitul eveniment. Fiica lui Adrian Enache și Ionuț Vântu sunt foarte fericiți după ce au devenit părinți pentru prima dată.

După ce s-a născut nepoțica lui, Adrian Enache le-a dat marea veste colegilor de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, potrivit Click.ro. Acolo a fost pus în scenă spectacolul “Acces direct… la muzică”, alături de Mirela Vaida și Orchestra Teatrului de Revistă.

ADVERTISEMENT

În seara de luni, după ce a avut loc întâlnirea tradițională a Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, din care face parte și Adrian Enache, artistul a dat vestea că a devenit bunic.

Luni, Diana Enache și fiica ei au ajuns acasă. Pe 3 octombrie, artista a postat o fotografie cu burtica de gravidă, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant. “Toată dragostea începe şi se termină aclolo. #Maternitate”, a scris tânăra.

ADVERTISEMENT

Adrian Enache a dezvăluit cm se va numi nepoata sa

În cadrul unei emisiuni, Adrian Enache a spus că nepoțica lui se va numi Maria. Micuța va avea, de asemenea, și un al doilea prenume. Artistul nu a știut atunci care va fi acesta, însă i-a plăcut foarte mult “Maria”.

“Cred că Maria, pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a spus cântărețul la Antena Stars, în urmă cu aproximativ două luni.

ADVERTISEMENT

Diana Enache și Ionuț Vântu, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, au o relație de aproximativ patru ani. Cei doi au preferat să păstreze discreția în privința relației lor și abia recent au început să se afișeze împreună.

După ce s-a aflat despre sarcina Dianei Enache, Sorin Ovidiu Vântu s-a declarat foarte fericit, indiferent dacă pe lume va veni un băiat sau o fată.

“Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul”, a spus acesta pentru prima sursă citată.

În cadrul podcastului găzduit de tatăl ei, Diana Enache a anunțat sexul copilului chiar de ziua de naștere a lui Adrian Enache. Cântărețul de 57 de ani a primit, din partea fiicei sale, o medalie inscripționată cu titlul “Cel mai tânăr bunic rock’n’roll”.

ADVERTISEMENT
Tags: