Life

Diana Enache revine în peisaj. Fiica lui Adrian Enache va avea propria emisiune la un post tv

Diana Enache revine în peisaj. Fiica faimosului Adrian Enache va avea propria emisiune tv la un post de televiziune celebru.
23.12.2022 | 17:44
Diana Enache revine in peisaj  Fiica lui Adrian Enache va avea propria emisiune la un post tv
Diana Enache și Alin Pascal vor prezenta o super emisiune la Prima Tv. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Enache, fiica cântăreţului Adrian Enache va avea propria emisiune la Prima Tv. Și nu va fi singură pe platoul de filmare.

Diana Enache și Alin Pascal vor prezenta emisiunea ”Totu-i fain” de la Prima Tv

Alături de ea îl vom putea vedea și pe Alin Pascal, fiul cântăreţei de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că atât Diana Enache, care a împlinit recent 26 de ani, cât și Alin Pascal vor debuta astfel în postura de prezentatori tv odată cu noua emisiune, ”Totu-i fain”.

Când începe însă proiectul? Chiar în Ajunului Crăciunului, la Prima Tv, de la ora 16.00. Emisiunea urmează să fie difuzată în fiecare sâmbătă la postul tv, de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Diana Enache și Alin Pascal vor avea invitați din diverse domenii și de asemenea, alături de ei va fi și celebrul chef Antonio Passarelli, invitat permanent în emisiune.

În prima ediție care debutează chiar pe 24 decembrie, la emisiunea ”Totu-i fain” îi vom putea vedea pe Veta Biriş, Matilda Pascal Cojocăriţa, Cristina Turcu Preda, Orchestra Ansamblului Profesionist Dor Românesc, dar și multe alte personalități cunoscute.

ADVERTISEMENT

Cea mai încântată de noul proiect este chiar Diana Enache. Tânăra susține că emisiunea pe care o va prezenta are un vibe tânăr și este cu totul ”altceva” față de ce au văzut telespectatorii până acum.

Ce spune Diana Enache despre noul proiect

Cei care vor fi în fața micilor ecrane sâmbătă, de la ora 16.00 vor putea vedea rețete inedite, care vor fi pregătite chiar în timpul emisiunii, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

“Cred că telespectatorii vor fi cuceriţi de energia bună, de oamenii frumoşi, dar şi de reţetele inedite pe care le vom găti în emisiune.

Cred că e altceva pe micul ecran, un show de televiziune cu un vibe tânăr”, a declarat Diana Enache, cu privire la noul său proiect.

La rândul său, Alin Pascal este și el încântat și are planuri mari. Acesta susține că pe lângă povești impresionante și personalități aparte, publicul se va bucura și de timp de calitate ca într-o familie, dar și de muzică bună.

“Vrem să arătăm oamenii cool, oamenii cu poveşti, oamenii care îşi clădesc zi de zi fainul din viaţa lor.

Va exista, evident, şi multă muzică bună şi timp de calitate petrecut ca într-o familie. Şi avem şi mâncare gătită de chef Antonio Passarelli”, a spus acesta.

Amintim că recent, s-a aflat și cine este iubitul Dianei Enache. Se pare că tânăra formează un cuplu cu un celebru om de afaceri.

ADVERTISEMENT