Life

Pe Adrian Enache îl cunoști deja, dar iat-o pe fiica sa, Diana. Cât de frumoasă e la 25 de ani!

27.02.2021 | 18:13
Pe Adrian Enache il cunosti deja dar iato pe fiica sa Diana Cat de frumoasa e la 25 de ani
ADVERTISEMENT

Adrian Enache este un nume celebru în muzica românească, dar puțină lume o știe pe fiica sa, Diana. Tânăra are 25 de ani și, în ultima vreme, s-a ținut departe de ochii lumii, aparițiile pe micile ecrane fiind destul de rare.

Diana Enache se declară un om fericit. Are o carieră frumoasă în lumea radioului și își dorește propriul proiect TV.

ADVERTISEMENT

La doar 25 de ani, fiica lui Adrian Enache se declară adepta operațiilor estetice, făcute în limita bunului simț. Cu toate acestea, blondina afirmă că este 100% naturală.

Pe Adrian Enache îl cunoști deja, dar iat-o pe fiica sa, Diana. Cât de frumoasă e la 25 de ani!

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache
Diana Enache, fiica lui Adrian Enache
Sursa foto: Instagram

Diana Enache este o tânără frumoasă. La 25 de ani, ea are o carieră reușită și își dorește propriul proiect în televiziune: „sunt foarte pregătită pentru un proiect TV din care să fac parte”.

ADVERTISEMENT

„De aceea am urmat şi cursurile şcolii de televiziune Tudor Vornicu, care acum a devenit Academia de studii de televiziune şi film Buftea. Îmi doresc din suflet să am ocazia de a intra într-un proiect de televiziune cu muzică, cu energie bună, cu oameni frumoşi,” a declarat ea pentru OkMagazine.

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache
Diana Enache, fiica lui Adrian Enache
Sursa foto: Instagram

Cu privire la celebrul ei tată, blondina a avut numai cuvinte de laudă. Ea a explicat că relația lor este una cu totul deosebită: „Adrian Enache este pentru mine tată, frate, prieten, confident. Avem o relaţie extraordinară, lucru pe care l-am declarat, nu în puţine rânduri. Suntem cei mai buni prieteni şi dicutăm absolut orice”.

ADVERTISEMENT

„Nu a existat vreodată să mă ascund de el cu ceva. Poate, de multe ori, am vorbit întâi cu el în detrimentul mamei mele, care este o tipă foarte serioasă şi ancorată în realitate. Este perfecţionist”, a adăgat aceasta.

Diana este de părere că seamănă foarte mult cu părintele ei: „i-am moştenit şi eu doza asta de perfecţionism. Plus aceea de a nu sta, de a-mi depăşi limitele. Şi el, la vârsta pe care o are, arată mai bine ca mulţi prieteni de-ai mei care au doar 20 de ani. Este optimist, activ, vesel. Este o bucurie să stai în preajma lui. Semăn foarte mult cu el”.

ADVERTISEMENT

„Nici eu nu suport să am în preajma mea oameni posomorâţi, supăraţi. Oricât de greu ar fi, trebuie să zâmbeşti, pentru că, în timp, lucrurile se vor aşeza, iar cu o atitudine pozitivă toate par mai uşor de realizat. Sever este doar pe partea profesională, dar tot din dorinţa de a ieşi bine lucrurile. Când ne pregătim pentru un eveniment, repetăm mult şi nu ne lăsăm până nu iese totul perfect. Dar cum este un microb comun, nu este deranjant pentru niciunul dintre noi. Anul acesta voi lansa cel puţin două piese, una dintre ele cu băieţii de la Alb Negru. Şi chiar mă gândeam la un proiect cu tatăl meu. Cred că ar fi ceva interesant, dar nu în ideea de clasic, vechi. În ideea de modern, dar să păstrăm esenţialul”,  a mai spus tânăra.

ADVERTISEMENT
Tags: