Life

Diana, fata lui Adrian Enache, se iubește în mare secret cu fiul unui afacerist celebru!

Diana Enache are un iubit secret de patru ani! Este vorba despre fiul unui cunoscut și controversat om de afaceri din România! Ce spune tatăl acesteia, Adrian Enache?
08.12.2022 | 16:30
Diana fata lui Adrian Enache se iubeste in mare secret cu fiul unui afacerist celebru
Diana Enache și iubitul ei, Ionuț Vîntu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cu cine se iubește Diana, fata lui Adrian Enache! Tânăra cântăreață care cucerește inimile tuturor cu o singură privire e ”luată” de patru ani de fiul unuia dintre cei mai potenți oameni de afaceri de odinioară din România!

Diana Enache se iubește de patru ani cu băiatul lui S.O.V.

Diana Enache este într-o relație cât se poate de serioasă, ce-i drept, ferită de ochii lumii, cu Ionuț Vîntu, nimeni altul decât fiul fostului patron al Realității TV, Sorin Ovidiu Vîntu, între timp condamnat la închisoare.

ADVERTISEMENT

Această poveste de iubire se numără printre cele mai secrete din showbiz, căci Diana și Ionuț au avut mare grijă ca presa să nu afle nimic în acești patru ani. Ionuț Codrin Vîntu, pe numele său complet, și-a încercat norocul în mai multe afaceri de-a lungul timpului, despre care FANATIK vă relatează în rândurile de mai jos.

Adrian Enache, pentru FANATIK: „Nu vorbesc despre astfel de subiecte”

Până atunci, însă, trebuie să precizăm că FANATIK i-a contactat pe Diana și Adrian Enache pentru a vorbi despre acest subiect. Tatăl Dianei se ferește să facă vreo declarație despre relația fiicei sale, una care durează de patru ani.

ADVERTISEMENT

„Fără supărare, nu vorbesc despre astfel de subiecte!”, a declarat Adrian Enache în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce se știe despre Ionuț Codrin Vîntu, dincolo de faptul că e fiul fostului mogul? FANATIK a aflat câteva lucruri despre bărbatul din viața Dianei Enache, iar unele sunt de-a dreptul surprinzătoare!

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enache Diana (@enachediana)

Ionuț Vîntu predă cursuri despre criptomonede

Ionuț Vîntu e implicat în afacerea cu criptomonede, ba chiar el povestise că a avut ocazia să cumpere bitcoin în perioada în care era doar un dolar, dar nu a făcut-o pentru că nu avea suficiente cunoștințe despre cum funcționează acest domeniu.

După ce s-a documentat serios pe această temă, fiul lui S.O.V. a început să predea cursuri (n.r.: în cadrul Clubului lui S.O.V.) celor care vor să afle cum se pot îmbogăți din operațiunile cu monede virtuale, mai ales că informațiile despre piața Forex nu sunt ușor de găsit și de descifrat de oricine.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important lucru pentru om de afaceri este că citească în domeniul lui, cărți, articole. Niciodată în business nu trebuie să stai pe loc din punct de vedere intelectual”, este de părere Ionuț Vîntu, potrivit știripesurse.ro.

În ce afaceri și-a încercat norocul până acum

Dincolo de pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru fenomenul critpomonedelor, înainte să împrumute un prieten cu 10.000 de dolari pentru a cumpăra bitcoini, acesta îmbogățindu-se ulterior, Ionuț Vîntu și-a încercat norocul în mai multe business-uri.

În anul 2011, Ionuț și-a încercat norocul în catering, punând bazele firmei Vic Trade Consulting. Acel business i-a adus mai multe pierderi financiare decât se aștepta, în jur de 600.000 de lei, până în anul 2014, conform bugetul.ro.

În 2012, Ionuț și-a înercat norocul și în domeniul medical, împreună cu sora lui, Ioana. Aceștia au înființat Doctorpedia SRL. Clinica medicală pe care o gestionau aveau o activitate destul de modestă. În 2015, profitul net era undeva la 30.000 de lei, Doctorpedia înregistrând, în schimb, datorii de peste 1,3 milioane de lei.

Era cât pe ce să se însoare cu o studentă la ASE

2013, alt an, alt start în lumea afacerilor! Iubitul Dianei Enache a lansat International Medical Network SRL, specializată în consultanță pentru afaceri și management.

Pe plan personal, înainte de relația cu fiica lui Adrian Enache, Ionuț s-a iubit cu o tânără pe nume Anca, o fostă studentă la ASE. În anul 2017, acesta posta fotografii cu ea pe rețelele de socializare, ba chiar a fost la un pas de căsătorie.

Un alt lucru pe care puțini îl știu despre băiatul lui S.O.V. este că acesta a apărut în producția „Ursul”, în 2011, semnată de regizorul Dan Chișu. Ionuț juca rolul Zburătorului.

ADVERTISEMENT