Life

Diana, fiica lui Adrian Enache, speriată de moarte. Agresorul ei a fost eliberat

03.06.2020 | 14:38
Diana fiica lui Adrian Enache speriata de moarte Agresorul ei a fost eliberat
Diana, fiica lui Adrian Enache, speriată de moarte. Agresorul ei a fost eliberat sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Enache, Diana, parcă nu mai scapă de problemele legate de cel care a agresat-o în urmă cu șase ani. Din păcate, acesta a fost eliberat din închisoare.

Diana, fiica lui drian Enache, speriată de moarte, după ce agresorul ei a fost eliberat

În urmă cu 6 ani, fiica lui Adrian Enache trecea prin momente cumplite, după ce un bărbat, paznicul blocului în care locuia, a încercat să o violeze chiar în scara imobilului.  Chiar dacă a fost atacată cu brutalitate și a suferi un șoc puternic, Diana a încercat să treacă peste și să își vadă mai departe de viață.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, are din nou emoții și amintirile au compleșit-o, pentru că agresorul ei, de origine libaneză, a fost eliberat din închisoare, după ce a ispășit 5 ani de pedeapsă.

Diana crede că libanezul se va răzbuna pe ea

Fiica lui Adrian Enache l-a chemat pe paznicul blocului să o ajute cu siguranțele de la panoul electric, ce trebuiau verificate. Acesta s-a arătat încântat să o ajute, dar în realitate, avea alte gânduri.

ADVERTISEMENT

Diana a reușit, atunci, să scape din ghearele agresorului, dar a rămas atât cu traume psihice, cât și fizice, precum cicatrici pe anumite părți ale corpului.

Agresorul său a fost condamnat la 5 ani de închisoare, iar sentința lui s-a încheiat la începutul acestui an. De atunci, teama Dianei s-a reaprins și crede că bărbatul s-ar putea răzbuna pe ea.

ADVERTISEMENT

M-am maturizat foarte mult. M-am uitat pe poze, pe filmări. Nu înseamnă nimic pentru mine că agresorul a ieşit. Am o anumită temere cu privire la răzbunarea lui, pentru că știu cu câtă sete și-a dorit să ducă actul respectiv la bun sfârșit. 

Nu s-a întâmplat ceva tragic datorită mie, mi-am dorit foarte mult să trăiesc. Nu am vrut să-mi ascund cicatricele pentru că sunt o parte din mine.”, a declarat fiica lui Adrian Enache.

ADVERTISEMENT