News

Diana Iovanovici, dar fără Șoșoacă? Soțul senatoarei: ”Nu va rămâne cu numele! Vioara întâi eram eu!”

Silvestru Șoșoacă nu vrea sub nicio formă ca senatoarea să-i poarte numele după divorț. ”Avocata Diana Macovei o las”, spune viitorul fost soț al politicienei
13.03.2024 | 17:16
Diana Iovanovici dar fara Sosoaca Sotul senatoarei Nu va ramane cu numele Vioara intai eram eu
Silvestru Șoșoacă nu vrea ca senatoarea să-i mai poarte numele după divorț Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Silvestru Șoșoacă continuă războiul cu cea care i-a fost parteneră de viață și de partid. Fostul prim vicepreședinte al SOS România spune că nu vrea să îi permită să-i poarte numele după divorț.

Diana Iovanovici, dar fără Șoșoacă?

Potrivit declarațiilor lui Silvestru Șoșoacă, se pare că senatoarea va reveni la numele de Diana Macovei, pe care îl purta înainte de actualul mariaj, al treilea pentru președintele SOS România.

ADVERTISEMENT

”Nu va rămâne cu numele Diana Șoșoacă. Eu am cunoscut-o ca fiind Diana Macovei, avocata Diana Macovei. Prin urmare, avocata Diana Macovei o las.

Zilele acestea ar fi trebuit să depun actele de divorț. Mâine merg, din nou, la echipa de avocați. Este un proces dificil și pentru asta necesită atenție și lucru intens.

ADVERTISEMENT

Deoarece am stat în spatele Dianei toți au avut impresia că ea a fost vioara întâi, dar nu! Diana era doar portavocea, vioara întâi eram eu! Eu am ținut legătura cu toți oamenii!”, a declarat Silvestru Șoșoacă, la România TV, conform Capital.

”Doarme cu ștampila SOS România sub pernă”

Silvestru Șoșoacă spune că soția sa, deși este atât de obsedată de control încât doarme cu ștampila partidului sub pernă, este susceptibilă de a fi influențată de anturaj. Acesta a mai spus că nu vede un viitor electoral pentru cea care îi va deveni curând fosta soție.

ADVERTISEMENT

”Necazul este că Diana Iovanovici și, din păcate, încă poartă numele Șoșoacă, e ca un copil mic ce se bucură de orice idee nouă ce i-o servește cineva din preajmă. (…)

Ștampila de la partidul SOS este la Diana sub pernă. Doarme cu ea sub pernă, dar și cu pixul care semnează ca președinte. Diana e o maniacă de control, speriată că cineva poate să îi ia cineva vreodată partidul, dar va muri cu tot cu partid.

ADVERTISEMENT

Anul acesta este ultimul partid electoral pentru Diana Macovei. Să sperăm că așa o va chema cât de curând. Eu nu mai cred în ea, în șansele ei electorale.

Eu, acum 4 ani, am avut ‘inteligența’ să o las pe ea să candideze la Senat și eu să nu merg pe liste la Camera Deputaților. Și, uite, așa ne-am pricopsit cu cel mai celebru senator din istoria ultimilor 34 de ani”, a mai declarat soțul senatoarei.

ADVERTISEMENT