ADVERTISEMENT
Life

Diana Munteanu se apără după valul de critici de la internauți: „N-am băgat mâna în buzunarul nimănui”

Autor: Dan Suta | 10.02.2021 | 17:22
Diana Munteanu se apără după valul de critici de la internauți: „N-am băgat mâna în buzunarul nimănui”
Diana Munteanu și-a justificat promovările de produse cosmetice pe care le face pe Instastory

Diana Munteanu a răbufnit pe contul ei de Instagram, după ce mai multe persoane i-au adus critici în privat în legătură cu un anumit produse de îngrijire pe care l-a recomandat pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune le-a spus celor care o urmăresc faptul că nu îi obligă nimeni să cumpere ceea ce promovează ea și că niciodată nu a avut intenția de a le băga mâna în buzunar oamenilor.

Reacția vedetei vine, în mod surprinzător, taman după ce Oana Zăvoranu i-a dedicat un episod în rubrica ei de pe Youtube, în care toacă la bani mărunți influencerițele de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Diana Munteanu a răbufnit pe Instagram

Diana le-a răspuns fanilor și le-a luat apărarea celorlalte persoane publice care se ocupă cu asta pe Instagram, evitând să rostească numele Oanei Zăvoranu, adevărata țintă, de fapt.

„Deci la story-urile mele de aseară legate de produsele pe care le folosesc în perioada asta pentru îngrijirea părului, am primit mesaje de mulțumiri, dar și, aaa, oribile produsele, să nu le mai recomanzi, că eu am auzit de la niște prietene că nu sunt bune.

ADVERTISEMENT

Păi, e doar o recomandare, n-am băgat mâna în buzunarul nimănui, și, în general, cam toate lucrurile pe care le postez eu, dar și alți colegi de-ai mei sunt doar niște recomandări.

Nu vă ia nimeni banii din cont și nici nu vă trimite la cumpărături obligatoriu. Faceți ce vreți voi, dar sunt produse pe care le recomandăm că poate n-ați auzit de ele. E atât de simplu, Doamne!”, a spus Diana Munteanu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Diana Munteanu a intrat în gura Oanei Zăvoranu recent, iar o parte din cei care au văzut postările actriței pe Instagram au năvălit peste fosta prezentatoare de televiziune reproșându-i că promovează anumite produse care nu sunt pe placul lor. De altfel, Querida i-a găsi și o poreclă: Sfriji.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!