News

Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV. Ce s-a întâmplat în platou

11.02.2021 | 21:42
Diana Sosoaca la umilit pe George Simion in direct la TV Ce sa intamplat in platou
Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV. Invitații au crezut că nu aud bine colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă l-a umilit joi în direct la TV pe co-președintele AUR, George Simion. Senatoarea a relatat o întâmplare personală din timpul campaniei electorale, iar Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii, s-a arătat extrem de surprins de cele auzite.

Șoșoacă a pierdut ieri sprijinul politic al Alianței pentru Unirea Românilor, în urma unei decizii a conducerii. Claudiu Târziu și Sorin Lavric consideră că alături de doamna senatoare nu se poate construi o echipă.

ADVERTISEMENT

Senatoarea a declarat că în timpul scandalului din Parlament care se pare că a fost momentul decisiv în excluderea ei, Sorin Lavric ar fi ridicat palma la ea.

Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV

“Nu știu dacă știți, în campania electorală i-am propus lui George să mergem la mormântul lui Avram Iancu și la gorunul lui Horea, a fost de acord.

ADVERTISEMENT

Era foarte important să mergem acolo unde este izvorul libertății și oamenii au murit pentru eradicarea iobăgiei, a sclaviei și dobândirea drepturilor. Am făcut poze la gorun, am avut-o pe o doamnă ghid și apoi l-am rugat să mai stea un pic, lângă mormântul lui Avrram Iancu.

I-am spus: ‘George sunt foarte multe lucruri care se spun acum în presă acum, nu vreau să le dau crezare și i-am zis să jure pe acest pământ sfânt că nu va trăda nația și lupta acestui popor. Gândește-te că suntem ultimii oameni care mai țin flacăra patriotismului și naționalismului vie’.

ADVERTISEMENT

Mi-a răspuns: ‘Nu mă cunoști? Sunt de 15 ani în lupta asta’. I-am zis că eu sunt de mai mult timp și mi-a zis că vom merge împreună și a jurat pe pământul sfânt’.

Eu consider că jurat strâmb. Adică, spune acum George Simion: ‘Diana e un caz special, eu o susțin, rămân alături de ea, îi voi susține toate demersurile legislative cu privire la poporul român, dar va fi senator independent. Dumneavoastră ce înțelegeți din asta?’

ADVERTISEMENT

Domnul Lavric în toată nebunia aceea a spus ceva: ‘Cum ai putut să îi faci pe criminali pe PNL și USR? Cine ești tu să faci asemenea acuzații?’

Alo, am făcut niște acuzații bazate pe niște cercetări științifice. Și vă mai spun ceva. Cei din biroul permanent au în fața lor pe pupitrele lor declarațiile noastre politice, ele sunt citite înainte de către ei. Interpelerările, întrebările sunt citite de către biroul permanent. 

Ei știu foarte bine ceea ce urma eu să spun. Urma să cer demisia domnului Arafat să îl acuz de anumite fapte de corupție și mi s-a spus că este inadmisibil pentru un poltician să facă asemenea declarații politice”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink