ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV. Ce s-a întâmplat în platou

Autor: Rareș Mușătoiu | 11.02.2021 | 21:42
Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV. Ce s-a întâmplat în platou
Diana Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV. Invitații au crezut că nu aud bine colaj foto: Fanatik

Diana Șoșoacă l-a umilit joi în direct la TV pe co-președintele AUR, George Simion. Senatoarea a relatat o întâmplare personală din timpul campaniei electorale, iar Victor Ciutacu, moderatorul emisiunii, s-a arătat extrem de surprins de cele auzite.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă a pierdut ieri sprijinul politic al Alianței pentru Unirea Românilor, în urma unei decizii a conducerii. Claudiu Târziu și Sorin Lavric consideră că alături de doamna senatoare nu se poate construi o echipă.

Senatoarea a declarat că în timpul scandalului din Parlament care se pare că a fost momentul decisiv în excluderea ei, Sorin Lavric ar fi ridicat palma la ea.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă l-a umilit pe George Simion în direct la TV

“Nu știu dacă știți, în campania electorală i-am propus lui George să mergem la mormântul lui Avram Iancu și la gorunul lui Horea, a fost de acord.

Era foarte important să mergem acolo unde este izvorul libertății și oamenii au murit pentru eradicarea iobăgiei, a sclaviei și dobândirea drepturilor. Am făcut poze la gorun, am avut-o pe o doamnă ghid și apoi l-am rugat să mai stea un pic, lângă mormântul lui Avrram Iancu.

ADVERTISEMENT

I-am spus: ‘George sunt foarte multe lucruri care se spun acum în presă acum, nu vreau să le dau crezare și i-am zis să jure pe acest pământ sfânt că nu va trăda nația și lupta acestui popor. Gândește-te că suntem ultimii oameni care mai țin flacăra patriotismului și naționalismului vie’.

Mi-a răspuns: ‘Nu mă cunoști? Sunt de 15 ani în lupta asta’. I-am zis că eu sunt de mai mult timp și mi-a zis că vom merge împreună și a jurat pe pământul sfânt’.

ADVERTISEMENT

Eu consider că jurat strâmb. Adică, spune acum George Simion: ‘Diana e un caz special, eu o susțin, rămân alături de ea, îi voi susține toate demersurile legislative cu privire la poporul român, dar va fi senator independent. Dumneavoastră ce înțelegeți din asta?’

Domnul Lavric în toată nebunia aceea a spus ceva: ‘Cum ai putut să îi faci pe criminali pe PNL și USR? Cine ești tu să faci asemenea acuzații?’

ADVERTISEMENT

Alo, am făcut niște acuzații bazate pe niște cercetări științifice. Și vă mai spun ceva. Cei din biroul permanent au în fața lor pe pupitrele lor declarațiile noastre politice, ele sunt citite înainte de către ei. Interpelerările, întrebările sunt citite de către biroul permanent. 

Ei știu foarte bine ceea ce urma eu să spun. Urma să cer demisia domnului Arafat să îl acuz de anumite fapte de corupție și mi s-a spus că este inadmisibil pentru un poltician să facă asemenea declarații politice”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!