News

Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari în direct pe Facebook. Ce dedicație i-a făcut lui Raed Arafat

05.02.2021 | 23:42
Diana Sosoaca petrecere cu lautari in direct pe Facebook Ce dedicatie ia facut lui Raed Arafat
Raed Arafat a primit o dedicație din partea Dianei Șoșoacă
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a petrecut cu lăutari, live pe Facebook, și i-a făcut o dedicație specială șefului DSU Raed Arafat.

Senatorul AUR a participat la o petrecere într-un restaurant și a transmis LIVE pe Facebook toată distracția.

ADVERTISEMENT

Participanții la petrecere nu respectă regulile impuse de autorități și cântă, dansează și se iau în brațe, ca și un mesaj special pentru Arafat.

Diana Șoșoacă, petrecere cu lăutari în direct pe Facebook

Potrivit Antena 3, Diana Șoșoacă și-a început LIVE-ul pe Facebook la ora 21.00 când petrecăreții s-au ridicat de la mese și s-au pus pe cântat și pe chefuit pe ringul de dans.

ADVERTISEMENT

Melodia „Treceți batalioane, române, Carpații” este cântată de cei prezenți și toți e distrează de minune, fără să îți facă griji pentru pandemie.

Mai mult, pe imagini se vede cum nimeni nu poartă mască de protecție și nimeni nu respectă distanțarea socială. Șoșoacă a avut și un mesaj pentru miile de urmăritori de pe Facebook:„E cazul să vă treziţi odată, e cazul să vă reveniţi la viaţă, viaţa trebuie trăită”.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU PETRECEREA DIANEI ȘOȘOACĂ

Cel mai special moment al serii a avut-o protagonistă pe Diana Șoșoacă în momentul în care a luat microfonul lăutarului alături de care petrecerea și a vrut să-i facă o dedicație lui Raed Arafat.

Vreau să-i facem o dedicaţie domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români“, a spus Diana Şoşoacă, moment în care lăutarul i-a răspuns cu melodia “Noi suntem români”.

ADVERTISEMENT

Pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie senatoarea AUR riscă o amendă între 500 și 1.000 de lei, la fel ca și restul invitaților. Organizatorul poate fi amendat cu 10.000 de lei, însă nu este exclus ca filmarea Dianei Șoșoacă să fie o probă pentru oamenii legii, un test.

„La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, și-a încheiat Diana Şoşoacă live-ul de pe Facebook.

ADVERTISEMENT