ADVERTISEMENT
News

Diana Șoșoacă și-a făcut partid: „Sunt mai mult decât Marine Le Pen. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”

Autor: Claudiu Ilie | 25.04.2021 | 12:28
Diana Șoșoacă și-a făcut partid: „Sunt mai mult decât Marine Le Pen. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică
Diana Șoșoacă: „Îmi este cel mai milă de clujeni.” Unde sunt cele mai „cumplite restricții”. Sursa foto: hepta.ro

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că intenționează să activeze în viitor într-un partid, al cărui nume nu l-a dezvăluit.

ADVERTISEMENT

Șoșoacă susține că popularitatea fostului său partid, Alianța pentru Unirea Românilor, este în cădere, după excluderea ei din  această formațiune, scrie stiripesurse.ro.

Senatoarea s-a comparat cu președinta partidului Frontului Național din Franța, Marine Le Pen, spunând că reprezintă „mai mult” decât aceasta din urmă.

ADVERTISEMENT

„AUR nu mai există”

AUR nu mai există nici el, a căzut la 4%, nu vă mai luați după sondajele astea plătite (…) Vreau să precizez la nivel național, nu sunt membră AUR, nu mai fac parte din AUR și prin toate peregrinările mele prin țară, am văzut acest lucru, au încercat să mai adune oameni, dar nu a venit nimeni, pentru că li s-a spus că Diana Șoșoacă nu mai este în AUR”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.

În ce privește viitorul ei politic, Șoșoacă a afirmat că este deja creat partidul în care urmează să se înscrie.

ADVERTISEMENT

Este deja făcut un partid, veți auzi de el când va veni timpul. Nu vă spun nimic până nu consider că e necesar. Poate că sunt mai mult decât Marine Le Pen, am văzut că ea nici nu prea mai există pe acolo, au lăsat-o fără replică. Pe mine nu mă lasă nimeni fără replică”, a mai spus senatoarea.

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR pe 15 februarie. Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a anunțat în plenul Senatului excluderea din partid a senatoarei Diana Șoșoacă. De asemenea, politicianul a fost revocat din funcția de președinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor și din cea de membru al Comisiei juridice.

ADVERTISEMENT

Partidul AUR a exclus-o din rândurile sale pe doamna Diana Şoşoacă, după cum ştiţi. Prin urmare, o revocăm din toate funcţiile pe care le deţine ca membru al grupului AUR, aşa încât propunem ca doamna Şoşoacă să nu mai facă parte din Comisia pentru cercetarea abuzurilor, respectiv, Comisia juridică din cadrul Senatului”, a declarat Târziu, conform Agerpres.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!