Life

Dida Drăgan a făcut senzație la concertul lui Adrian Enache de la Sala Palatului. Cum cântă live la 77 de ani: ”Este un om special”

Dida Drăgan a cucerit publicul de la spectacolul lui Adrian Enache de la Sala Palatului. A performat live, la 77 de ani.
16.11.2023 | 23:21
Dida Dragan a facut senzatie la concertul lui Adrian Enache de la Sala Palatului Cum canta live la 77 de ani Este un om special
Dida Drăgan a cucerit publicul de la spectacolul lui Adrian Enache de la Sala Palatului. A performat live, la 77 de ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dida Drăgan a făcut senzație la concertul lui Adrian Enache de la Sala Palatului, care s-a desfășurat în cursul serii de marți, 14 noiembrie 2023. Cum cântă live la 77 de ani și cine spune despre artistă că este un om special.

Dida Drăgan a cucerit publicul de la spectacolul lui Adrian Enache de la Sala Palatului. A performat live, la 77 de ani

Dida Drăgan a cucerit publicul de la spectacolul lui Adrian Enache de la Sala Palatului, unde a revenit cu mare drag după 35 de ani. Solista supranumită „vocea de flacără” a muzicii româneșt a performat live, la 77 de ani.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreața a venit la concertul colegului de scenă la invitația acestuia. A acceptat și a cântat live două piese, una singură și alta alături de solistul Codruț Croitoru. A primit ropote de aplauze și a numeroase buchete de flori.

Printre melodiile care s-au auzit s-au numărat Deschideți poarta soarelui și Rug. Cântăreața a demonstrat că nu resimte vârsta din buletin. A umplut sala cu vocea sa incredibil de puternică și a trăit fiecare vers la intensitate maximă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat sensibilitatea Didei Drăgan a putut fi observată în timp ce stă pe jos și cântă cu patos. Îmbrăcată cu o ținută complet neagră, stil care a consacrat-o de-a lungul carierei sale, vedeta a trăit totul alături de spectatori.

„În primul rând a fost ideea lui Adrian și am îmbrățișat-o din prima clipă. Ei au o relație specială. Dida Drăgan este un om special. Evident că îi unește credința pe amândoi. 

ADVERTISEMENT

Și această provocare de a o aduce din nou pe scena Sălii Palatului după 35 de ani pe Dida Drăgan ne-a plăcut foarte mult”, a mărturisit iubita lui Adrian Enache, Iuliana Marciuc, pentru revista viva.ro.

Jurnalista a fost pentru a doua oară consecutiv producătorul spectacolului. Vedeta TVR și Daniel Iordăchioaie au început să lucreze la concert încă din vară. Toate piesele și energia au fost transmise de Televiziunea Română.

ADVERTISEMENT

La evenimentul de la Sala Palatului, care are o magie aparte asupra spectactorilor, au mai cântat Theo Rose, Diana Enache și Daniel Iordăchioaie, regizorul concertului. Fiica lui Adrian Enache a cântat pentru prima oară în calitate de mamă.

Dida Drăgan, o artistă activă chiar și la 77 de ani

Dida Drăgan este una dintre cele mai apreciate artiste din România și care este în continuare activă deși a ajuns la vârsta de 77 de ani. În urmă cu ceva vreme se pregătea să lanseze o nouă piesă, încă o dovadă în plus că nu a renunțat la pasiunea sa.

Cântăreața a luat de-a lungul timpului foarte multe premii și este motivată să facă muzică și mai departe, în ciuda faptului că trebuie să-și împartă timpul între Elveția și țara natală pe care nu se gândește să o părăsească niciodată.

ADVERTISEMENT