Life

Dieta specială a lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să dea jos peste 30 de kilograme în doar două luni. Alimentele la care a renunțat definitiv

Cătălin Crișan a trecut printr-o transformare uriașă, după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Ce dietă a ținut celebrul cântăreț?
03.01.2024 | 19:33
Dieta speciala a lui Catalin Crisan Cum a reusit sa dea jos peste 30 de kilograme in doar doua luni Alimentele la care a renuntat definitiv
Solistul a uimit pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar două luni/sursa foto: wowbiz
ADVERTISEMENT

Dieta specială a lui Cătălin Crișan. Solistul a uimit pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar două luni. Deși sărbătorile de iarnă au adus pentru mulți români câteva kilograme în plus, solistul a reușit să se abțină de la delicatele culinare. Iată ce dietă a urmat!

Dieta specială a lui Cătălin Crișan. Cum a reușit să slăbească

Cătălin Crișan ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, așa că a apelat la ajutorul specializat al unui nutriționist pentru a slăbi. Solistul a eliminat mai multe alimente nesănătoase și a ținut cu sfințenie o dietă specială.

ADVERTISEMENT

După ce a început să aibă mese echilibrate, precum cinci mese pe zi, trei principale și două gustări, cântărețul a dat jos 32 de kilograme în două luni. Dieta urmată de acesta este împărțită în șase etape și durează 66 de zile. De precizat că această dietă se adresează persoanelor care vor să slăbească mai mult de 15 kilograme.

Ce presupune dieta solistului

  • Se mănâncă cinci mese pe zi, din trei în trei ore;
  • Nu se mănâncă între mese;
  • Nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în dietă;
  • Se consumă trei litri de lichide pe zi, apă, ceai, cafea;
  • Sunt interzise sucurile acidulate;
  • Nu se mai mănâncă după ora 20.00;
  • Se găteşte mâncarea fără ulei.
ADVERTISEMENT

Dieta lui Cătălin Crișan durează aproximativ două luni, mai exact 66 de zile și este structurată în șase etape. Iată ce presupune fiecare etapă în parte.

Etapa 1 – 2  săptămâni

Se consumă: carne, peşte, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, dar sunt interzise zahărul şi mierea.

ADVERTISEMENT

Etapa 2 – 9 zile

În primele trei zile se consumă fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci.

Sunt strict interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. Apoi se pot consuma mezeluri şi ouă, timp de șase zile.

ADVERTISEMENT

Etapa 3 – 12 zile

Etapa a treia presupune ca în primele zile să se consume două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi. Două din mese vor consta în legume verzi, precum spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli, etc.

Apoi, 3 zile se se mănâncă ouă, mezeluri şi carne în orice cantitate. Urmează trei zile de fructe şi legume – fructe în limita a 500 grame pe zi, legume fără restricţii şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Ultimele 3 zile se poate mânca iar carne, mezeluri şi ouă.

Etapa 4 – 13 zile

În primele două zile se mănâncă doar fructe, aproximativ 500 de grame pe zi, legume şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt cele de carne şi mezeluri în orice cantitate. La una dintre mese se mănâncă neapărat o salată verde.

Urmează două zile se consumă fructe şi legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Iarăși Două zile de fructe şi legume. Trei zile carne şi mezeluri.

Etapa 5 – 8 zile

În primele două zile se mănâncă multe fructe şi legume. Următoarea zi se mănâncă doar lactate proaspete. Urmează două zile de fructe şi legume. La final, trei zile de carne slabă şi mezeluri de orice fel.

Etapa 6 – 10 zile

Primele două zile se consumă lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi şi legume. În ultimele 8 zile se alternează câte o zi de fructe şi legume cu o zi de carne, mezeluri şi ouă.

ADVERTISEMENT
Tags: