Life

Diferența de vârstă uriașă dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Fosta doamnă de la Izvorani este mai mică decât soțul său

Între Monica Gabor și soțul său, Mr. Pink, există o diferență de vârstă uriață. Cu câți ani este mai mică fosta soție a lui Irinel Columbeanu?
01.12.2023 | 13:38
Diferenta de varsta uriasa dintre Monica Gabor si Mr Pink Fosta doamna de la Izvorani este mai mica decat sotul sau
Ce diferență de vârstă există între Monica Gabor și Mr. Pink? Sutrsa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Gabor și Mr. Pink își trăiesc povestea de iubire departe de ochii lumii. Toată lumea știe, însă, că formează o familie alături de Irina și fiul afaceristului. Totuși, fosta soție a lui Irinel Columbeanu este cu mulți ani mai mică.

Ce diferență de vârstă există între Monica Gabor și Mr. Pink

Monica Gabor și Mr. Pink formeză un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment caritabil, iar ulterior s-au îndrăgostit și au rămas împreună.

ADVERTISEMENT

Acum, ei duc o viață de vis în America, acolo unde locuiesc împreună cu Irina Columbeanu, care nu își mai dorește să revină în România, și fiul afaceristului. Totuși, relația lor nu a fost întotdeauna doar lapte și miere.

În anul 2021, au existat zvonuri conform cărora Monica Gabor și iubitul ei s-au despărțit. Surse din anturajul vedetei au declarat atunci că bărbatul era posesiv și îi interzicea multe lucruri.

ADVERTISEMENT

„Se urcau în mașină și plecau unde voia el. Moni niciodată nu știa unde merge”, spuneau prietenii Monicăi. Totodată, Mr. Pink i-ar fi cerut să renunțe la unghiile colorate, să evite bronzul și să aibă grijă de ea acasă, evitând vizitele la salon.

Totodată, există zvonuri conform cărora Mr. Pink nu o lăsa pe Monica Gabor să apară la televizor sau să posteze pe rețelele sociale fără acordul său. Însă, în perioada în care ar fi stat separați, fosta divă de la Izvorani a trecut testul fidelității.

ADVERTISEMENT

S-au căsătorit în secret

Astfel, cei doi s-au căsătorit în secret, în toamna anului 2021. Ei au făcut doar cununia civilă și alături le-au fost cele mai apropiate persoane. Totuși, de menționat este că între Mr. Pink și Monica Gabor există o diferență majoră de vârstă.

Mai exact, afaceristul, pe numele său Poe Qui Ying Wangsuo, s-a născut în provincia Qinghai, China, la data de 28 ianuarie 1977. Astfel, el este mai mare decât Monica cu 11 ani.

ADVERTISEMENT

Acum deține o avere impresionantă, însă a dezvăluit că a început să lucreze încă de la vârsta de 12 ani, vânzând diferite produse: bomboane, pixuri sau hârtie, scrie click.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: