Life

Fiica lui Irinel Columbeanu nu are de gând să se întoarcă în România. Ce spune fostul milionar despre decizia Irinei

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, nu vrea să se întoarcă în România. Fostul milionar, părere sinceră despre decizia adolescentei.
07.10.2023 | 00:22
Fiica lui Irinel Columbeanu nu are de gand sa se intoarca in Romania Ce spune fostul milionar despre decizia Irinei
Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, locuiește de ani buni în SUA. Sursa foto: Instagram, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu, nu mai vrea să se întoarcă în România în viitor. Fostul afacerist și-a spus părerea despre decizia adolescentei de 16 ani.

Fiica lui Irinel Columbeanu nu mai vrea să revină în România. Care este părerea fostului milionar

De aproape două săptămâni, Irinel Columbeanu se află la un azil. Este același loc în care tatăl său și-a petrecut ultimele zile din viață. Fostul soț al Monicăi Gabor a luat această decizie deoarece își dorea liniște.

ADVERTISEMENT

De când se află la azilul de bătrâni, Irinel Columbeanu se simte liniștit, lucru de care avea mare nevoie. Fostul afacerist s-a acomodat deja, iar starea sa este una mai bună.

Irinel Columbeanu a mai spus că fosta sa soție și fiica pe care o au împreună știu de această decizie și speră ca acestea să-l viziteze în viitor. Cele două sunt stabilite în SUA de mult timp.

ADVERTISEMENT

Din moment ce deja are tot ce își dorește în SUA, Irina nu vrea să revină în România. Adolescenta are planuri mari de viitor, iar tatăl ei nu stă în calea deciziilor pe care le ia.

“Nu cred, deși acum are și ea tot ce trebuie din punct de vedere al actelor, are Green Card. Mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă. S-a pus problema la un moment dat să îmi cumpere ea sau Monica un apartament unde să locuiesc și mi-a zis că nu vrea să se mai întoarcă.

ADVERTISEMENT

Eu o înțeleg și cred că e normal, având în vedere unde învață și ce învață, e o hotărâre înțeleaptă pe care a luat-o ea. Eu niciodată nu interferez în deciziile ei, o las să le ia singură și sunt de acord cu ea. Știu că e fată deșteaptă și că știe să judece”, a spus fostul milionar în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Irinel Columbeanu: “Cred că așa a vrut Dumnezeu”

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Columbeanu a recunoscut că nu s-ar fi gândit niciodată, atunci când avea o situație financiară bună, că va ajunge să locuiască într-un azil.

ADVERTISEMENT

Totodată, fostul afacerist nu crede că acest lucru reprezintă o “decădere” pentru el. În schimb, consideră că tot ce s-a întâmplat a fost bine pentru toată lumea.

“Nu mi-a trecut prin gând niciodată chestia asta, dar eu nu consider că e vreo decădere sau o problemă, cred că așa a vrut Dumnezeu cu toate care mi s-au întâmplat. Și până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica”, a mai spus Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT