Life

Diferență uriașă de look! Anda Adam: realitate versus Instagram. Este mult mai grasă și de nerecunoscut pe stradă

15.01.2021 | 12:35
Diferenta uriasa de look Anda Adam realitate versus Instagram Este mult mai grasa si de nerecunoscut pe strada
ADVERTISEMENT

Anda Adam este una dintre vedetele de care Oana Zăvoranu comentează continuu pe Instagram și despre care spune că fentază realitatea, mai exact pune poze editate, când, de fapt, arată total diferit. Așa a fost surprinsă, însă, și pe stradă artista, care părea c totul altă femeie decât cea de pe rețeaua de socializare.

Picioare lungi și subțiri, fața perfectă, niciun rid și nici urmă de grăsime. Unde mai punem că kilogramele în plus nu există, iar Anda Adam zâmbește fericită de pe contul de Instagram, printre filtre și imagini editate în photoshop. Reclamele curg cu miluita, vin banii, oamenii cumpără și toată lumea e fericită. Dar ce să vezi, realitatea bate Instagramul. Și îl bate grav! Surprinsă depaparazzii ciao, cântăreața arată complet diferit. Este mult mai grasă decât pe internet, are cearcăne ca tot omul, iar chipul perfect de pe internet parcă a dispărut.

ADVERTISEMENT

Este clar! Anda Adam promovează o imagine falsă despre propria identitate, chip și fizic. Imaginile vorbesc de la sine, nu comentăm noi mai mult, mai bine vă lăsăm să vedeți fotografiile și să spuneți dacă Anda Adam este aceeași persoană cu cea din postările divei de pe contul Instagram, unde este urmărită de peste 1 milion de fani.

Anda Adam, într-un spațiu comercial. Foto: CIAO.RO
Anda Adam, într-un spațiu comercial. Foto: CIAO.RO

A dat-o în judecat-o pe Oana Zăvoranu

Arista a făcut plângere pe numele actriței din Sacrificiul după ce a denigrat-o public. Oana Zăvoranu comentează agresiv la adresa vedetei, dar și a altor influencere din România. Anda Adam a ajuns ținta brunetei după ce a început să-și editeze pozele și să afișeze tot felul de reclame, recomandări pe care le face fanilor pentru anumite produse plătite de diverse firme.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu, Anda Adam
Anda Adam a pierdut bătălia cu Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Anda Adam le dă block pe Instagram tuturor care comentează agresiv despre ea și reclamele pe care le promovează. Într-o postare în care apare perfectă, fără pic de celulită, grăsime, riduri sau alte lururi care nu o favorizează, în care face reclamă la un ceai, Anda Adam i-a spus unei fane să meargă pe pagina Zăvorancei și a lăsat un comentariu amuzant.

Anda Adam este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, cu o voce inconfundabilă, care s-a menținut în topurile muzicale de-a lungul timpului. Ea a format un cuplu cu Victor Slav, iar ulterior l-a cunoscut pe tatăl copilului ei, de care se spune că ar fi divorțat.

ADVERTISEMENT