Life

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru toți abonații Orange și Vodafone. Costă doar 7.5 lei

Digi RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru toți abonații Orange și Vodafone. Ce pot cumpăra cu doar 7,5 lei. Oferta este inedită.
27.01.2024 | 19:10
Digi RCSRDS anunt surpriza pentru toti abonatii Orange si Vodafone Costa doar 75 lei
Digi RCS-RDS, ofertă inedită. Sursa foto: Freepik, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru toți abonații Orange și Vodafone. Este vorba despre o ofertă inedită, care costă numai 7,5 lei. Este valabilă pentru cei care își portează numărul.

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru abonații Orange și Vodafone. Ce serviciu poți cumpăra cu doar 7,5 lei

De multe ori, ofertele Digi RCS-RDS oferă multe avantaje atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei care au de gând să-și facă abonament la compania de telecomunicații.

ADVERTISEMENT

De curând, Digi a lansat o ofertă inedită pentru cei care vor să-și schimbe telefonul. Astfel, pentru un telefon performant, abonații pot opta pentru plata în rate, cu avans 0.

Însă compania a venit cu un alt anunț pentru cei care vor să devină clienți. Dacă ești client la o altă rețea și ai de gând să te portezi la Digi, trebuie să știi că oferta este una foarte avantajoasă.

ADVERTISEMENT

De altfel, cu cât portezi mai multe numere, cu atât oferta este mai bună. Astfel, dacă portezi mai multe numere la Digi, prețul abonamentului Nelimitat devine tot mai mic.

Clienții trebuie să știe, de asemenea, că au internet și minute nelimitate în rețeaua Digi, dar și 3.000 de minute internaționale. Timp de șase luni, clienții se vor bucura de o reducere de 50% la abonamentul de telefonie mobilă, indiferent de cel pe care îl aleg. Ofertele companiei sunt foarte bune.

ADVERTISEMENT

La un număr portat, clienții vor plăti doar 2,5 euro pe lună, în loc de 5 euro. Dacă sunt două numere portate, atunci prețul abonamentului este de 2 euro pe lună și nu 4 euro, după cum au transmis cei de la Digi.

Dacă este vorba despre trei numere portate, clienții vor plăti, în loc de 3,5 euro, doar 1,75 euro pe lună. Pentru patru numere portate, prețul este de 1,5 euro pe lună, în loc de 3 euro.

ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS, oferte la telefoane performante

Recent, Digi a anunțat o ofertă inedită pentru clienți. Noul Redmi Note 13 5G poate fi cumpărat în 24 de rate, fără avans, direct pe factură, pentru doar 54 de lei pe lună.

Cei care au de gând să se porteze la Digi trebuie să știe că, în cazul acestui telefon, abonamentul este inclus și el în preț. Este un telefon dorit de mulți, iar prețul este cât se poate de avantajos.

În plus, noul Samsung Galaxy S24 poate fi achiziționat la precomandă, la prețul de 4499. Dacă nu vrei să plătești toți banii deodată, poți cumpăra telefonul și în rate.

ADVERTISEMENT