Life

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru toți abonații. Costă doar 1 leu

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru toți abonații din România. Cu doar 1 leu, poți activa această opțiune. Ce trebuie să faci.
26.12.2023 | 12:13
Digi RCSRDS anunt surpriza pentru toti abonatii Costa doar 1 leu
Digi RCS-RDS, surpriză pentru abonați. Sursa foto: Hepta, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Compania Digi RCS-RDS a făcut un anunț surpriză pentru toți abonații din România, care pot activa o opțiune cu numai 1 leu. Ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceasta?

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru abonați. Opțiunea pe care o poți activa pentru numai 1 leu

Cei care au abonament la Digi își pot activa o extraopțiune la un preț inedit, de numai 1 leu pe lună. Pentru ca aceasta să fie valabilă, abonații trebuie să aibă activat serviciul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre extraopțiunea Adult, pentru care este nevoie să fie activ serviciul de televiziune – TV Digital, potrivit informațiilor de pe site-ul companiei de telecomunicații și telefonie mobilă. Serviciul are prețul de 30 de lei pe lună, iar extraopțiunea se poate adăuga direct, în contul abonatului.

În plus, clienții mai au posibilitatea de a beneficia de un voucher de 50% reducere pentru primele 4 luni. Această ofertă este valabilă dacă se abonează la un serviciu nou al operatorului.

ADVERTISEMENT

Voucherul poate fi aplicat pentru fiecare serviciu ales, la comenzi online. Înainte de a finaliza comanda, clienții pot introduce codul de voucher “reducere50”.

Mai întâi, trebuie să-ți alegi serviciul dorit, după care să-l adaugi în coș, pe site. Înainte de a plasa comanda, trebuie să introduci codul voucherului pentru a obține reducerea de 50% pentru primele 4 luni. La final, trebuie doar să apeși “Confirmă Cod”, după care comanda se poate finaliza pe site-ul operatorului.

ADVERTISEMENT

Ce alte reduceri se mai pot aplica

Există, de asemenea, posibilitatea de a aplica un voucher de 50% reducere și pentru abonamentul la telefonie mobilă. În acest caz, sunt utrei opțiuni (26 decembrie 2023), potrivit Digi.

Este vorba despre Mobil Optim 2 (1 euro, redus de la 2 euro/lună), Mobil Nelimitat (2,5 euro, redus de la 5 euro/lună) și Mobil Optim 3 (1,5 euro, redus de la 3 euro/lună).

ADVERTISEMENT

Pentru serviciile de internet, sunt disponibile opțiunile Internet Fiberlink 500 – 15 lei (redus de la 30 de lei/lună) sau Internet Fiberlink 1000 – 20 de lei (redus de la 40 de lei/lună).

De asemenea, pentru serviciile de abonament TV, Digi are trei opțiuni. Este vorba despre TV Analogic (13 lei, redus de la 26 de lei/lună), TV Digital (15 lei, redus de la 30 de lei/lună) și TV Satelit (12,5 lei, redus de la 25 de lei/lună).

ADVERTISEMENT