News

DIICOT a reținut un impresar celebru, alături de doi apropiați ai clanului Duduianu, pentru trafic de droguri. Video

12.08.2020 | 22:18
DIICOT a retinut un impresar celebru alaturi de doi apropiati ai clanului Duduianu pentru trafic de droguri Video
Mascații au reținut 3 persoane pentru trafic de droguri
ADVERTISEMENT

Un celebru impresar, alături de doi soți, apropiați ai clanului Duduianu, au fost reținuți pentru trafic de droguri.

Inculpații ar fi vândut cocaină în cluburile din București, la prețul de 100 de euro gramul, în special tinerilor cu bani care se distrează în cluburile de fițe din Capitală.

ADVERTISEMENT

Potrivit Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, procuririi au făcut două percheziții la două locații diferite.

Gicu Impresaru’ a fost reținut pentru trafic de droguri, alături de doi apropiați ai clanului Duduianu

Prima a fost pe raza municipiului București, în timp ce a doua percheziția a fost în Călărași, la domiciliile persoanelor suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc, conform stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au stabilit că cele trei persoane au aveau un rol în distribuirea unor droguri, în principal în cluburile de noapte din București, pentru amatorii de senzații tari.

„În cauză s-a stabilit faptul că trei persoane desfășoară activități de comercializare de cocaină, pe raza municipiului București, cu preponderență în cluburi, la prețul de 80-100 euro/gram, în funcție de cantitate”, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au făcut public un video de la momentul unei descinderi, fiind folosiți câini antrenați special pentru a detecta drogurile.

ȘOC în București: Un celebru impresar și doi soți, apropiați ai clanului Duduianu, prinși pentru trafic de droguriDetalii AICI: https://www.stiripesurse.ro/oc-in-bucuresti-un-celebru-impresar-si-doi-soti-apropiati-ai-clanului-duduianu-prinsi-pentru-tra_1495210.html

Posted by stiripesurse.ro on Wednesday, August 12, 2020

Inculpații ar fi celebrul Gicu Impresaru’, alături de doi apropiați ai clanului Duduianu.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate cantitatea de 5 grame de cocaină, suma de 32.000 de lei, diferite materiale folosite la porționarea și ambalarea drogurilor și un autoturism”, au transmis cei de la DIICOT.

ADVERTISEMENT

Cele trei persoane au fost conduse la audieri la sediul DIICOT, Structura Centrală. Potrivit legii, dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei riscă închisoare de la 3-15 ani, în funcție de gradul de implicare al fiecăruia.

Știre în curs de actualizare

ADVERTISEMENT
Tags: