Fotbal international

Dilema lui Dan Petrescu înainte de meciul cu Rennes: în apărare poate intra un fotbalist care n-a mai evoluat în campionat din august! EXCLUSIV

04.11.2019 | 17:17
Dilema lui Dan Petrescu inainte de meciul cu Rennes in aparare poate intra un fotbalist care na mai evoluat in campionat din august EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu trebuie să ia o decizie importantă înaintea returului cu Rennes. Cu Susic suspendat și Peteleu abia revenit după o accidentare, antrenorul nu a ales încă jucătorul pe care-l va folosi pentru postul de fundaș dreapta.

Probleme în defensiva lui Dan Petrescu înaintea returului cu Rennes

Susic a fost eliminat pe finalul disputei din Franța și, în consecință, e suspendat pentru returul de joi. Principalul său concurent pentru postul de titular în flancul drept al apărării, Andrei Peteleu, a revenit de câteva zile la antrenamente după o accidentare la coapsă.

ADVERTISEMENT

Peteleu suferise o ruptură la coapsa dreaptă în urmă cu trei săptămâni și a fost recuperat în timp record de staff-ul medical. Fundașului îi lipsește însă ritmul de joc, iar Petrescu nu e decis dacă să-l folosească sau nu din primul minut.

  • Echipa probabilă a CFR-ului cu Rennes: Arlauskis – Butean, Burcă, Boli, Camora- Bordeianu, Culio, Djokovic – Deac, Traore, Omrani
ADVERTISEMENT

Și Butean, fundașul dreapta adus de la Astra, e pe lista UEFA, însă acesta n-a fost nici măcar în lot cu Academica Clinceni. Mai mult, Butean n-a mai jucat de la jumătatea lui august în Casa Parurilor Liga 1 și a prins doar 45 de minute în septembrie, în Cupa României, cu Botoșaniul.

CFR Cluj este pe locul secund în grupa din Europa League. Clujenii au şase puncte, după victoriile obţinute cu Lazio (2-1 la Cluj) şi Rennes (1-0 în deplasare). CFR a pierdut la Glasgow, în faţa celor de la Celtic, care sunt liderii grupei în acest moment.

ADVERTISEMENT

Tags: