Life

Dima Trofim și fiica lui de un an, la un pas să fie loviți de mașină pe trotuar, intenționat: “Ești polițist și nu faci nimic?”

Dima Trofim și fiica lui de un an au fost la un pas să fie loviți de mașină pe trotuar, în mod intenționat. Autoritățile nu au făcut nimic.
14.10.2022 | 21:49
Dima Trofim si fiica lui de un an la un pas sa fie loviti de masina pe trotuar intentionat Esti politist si nu faci nimic
Prin ce au trecut Dima Trofim și fiica lui. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dima Trofim și fiica lui în vârstă de un an au trecut prin momente de panică după ce un șofer a fost la un pas să-i lovească cu mașina intenționat, în timp ce se aflau pe trotuar.

Panică pentru Dima Trofim, după ce el și fiica lui au fost la un pas să fie loviți de mașină pe trotuar

Fostul concurent de la Te cunosc de undeva este șocat de ce i s-a întâmplat în timp ce se plimba alături de fetița lui de un an. Cei doi se aflau pe trotuar atunci când un șofer care a parcat neregulamentar a pornit mașina, aproape să-i lovească.

ADVERTISEMENT

Dima Trofim a relatat întâmplarea pe rețelele de socializare. Artistul s-a filmat în timp ce îi spunea domnului respectiv că a parcat neregulamentar și i-a atras atenția că nu are pe unde să treacă cu fiica lui.

Șoferul a avut o reacție total ieșită din comun. Acesta a vrut să dea cu mașina peste artist și fetiță.

ADVERTISEMENT

“După ce-am făcut clipul anterior, l-am închis, iar domnul mi-a spus că lui îi e indiferent, că aici locuiește și nu are nicio treabă cu mine sau copilul meu și că trebuie să-și parcheze mașina că nu are unde altundeva.

I-am spus că voi chema poliția, el a urcat în mașină și a încercat să dea peste mine! Norocul meu că am dat căruciorul într-o parte!

ADVERTISEMENT

Culmea e că fix în acel moment am văzut o mașină de poliție.”, a povestit Dima Trofim pe Instagram.

Dima Trofim s-a dus la Poliție pentru a după acest incident. Din păcate, polițiștii nu au făcut nimic pentru a-l ajuta pe cântăreț și i-au spus că plângerea lui nu intră în competențele lor. În schimb, aceștia l-au sfătuit să apeleze la 112.

ADVERTISEMENT

“Am alergat cu fetița după mașina de poliție, Poliția Locală, individul între timp a fugit, iar partea și ‘mai amuzantă’ acum vine: polițistul mi-a spus că nu e în competența lui, ci că trebuie să sun la 112.

În ce țară trăim? Ești polițist și nu faci nimic? Iar despre domnul cu mașina nici nu mai zic… Voi merge și voi depune o plângere!”, a mai scris vedeta.

Dima Trofim
Întâmplarea care l-a șocat pe Dima Trofim. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Cine este Dima Trofim

Dima Trofim s-a făcut remarcat în 2011, atunci când a început să joace în serialul “Pariu cu viața”. Producția Ruxandrei Ion i-a ajutat și pe alți actori și cântăreți să se lanseze.

Cântărețul a format un cuplu cu Alexia Țalavutis în serial, dar și în continuarea acestuia, “O nouă viață”. Ambii au făcut parte din trupa LaLa Band, care făcea furori în urmă cu mai bine de un deceniu.

Dima Trofim a participat și la alte emisiuni în trecut, cum ar fi “Dansez pentru tine” (sezonul 14) și „Ferma vedetelor” (sezonul 1). A fost și concurent la Vocea României, în sezonul 7.

Ulterior a prezentat emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, alături de Ameri Nasrin, până la finalul anului trecut.

Alături de Alexia Țalavutis, Dima Trofim a participat la Te cunosc de undeva, în sezonul 17. Cei doi au reușit să ajungă până în marea finală.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”