Life

Din ce face bani Călin Goia. Cântărețul de la Voltaj s-a reprofilat în pandemie

Călin Goia a lăsat muzica în plan secund și a investit într-o afacere înfloritoare, care îi aduce sume impresionante. Cântărețul lucrează alături de soția sa, Andreea.
23.06.2022 | 09:04
Din ce face bani Calin Goia Cantaretul de la Voltaj sa reprofilat in pandemie
Călin Goia, de la muzică la afaceri. În ce domeniu a investit solistul de la Voltaj. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Solistul de la Voltaj s-a reprofilat în perioada pandemiei de coronavirus, iar acum face bani din imobiliare, domeniu care îi place foarte mult. Artistul și-a descoperit de curând pasiunea în care pune foarte mult suflet.

Călin Goia, de la muzică la afaceri. În ce domeniu a investit solistul de la Voltaj

Călin Goia are o școală de muzică în care a investit timp și energie, iar de curând a prins gustul afacerilor imobiliare. Cântărețul construiește apartamente după bunul plan, fiind ajutat de partenera de viață alături de care are trei copii: doi băieți și o fetiță.

ADVERTISEMENT

„M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor.

Îmi place să le dau viață alături de soția mea, care e foarte pricepută la partea asta de design. Le refac total din punct de vedere tehnic, dar elementele vechi de design le păstrez.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă”, a spus solistul de la Voltaj pentru revista viva.ro.

Călin Goia, afacere împreună cu soția sa, Andreea

Călin Goia și-a implicat și partenera de viață în afacerea actuală. Andreea este de meserie fotograf și se ocupă de partea de design. Toate deciziile din domeniul imobiliar sunt luate împreună, a mai precizat cântărețul.

ADVERTISEMENT

„Andreea este fotograf, a terminat două facultăți – Relații Publice și Comunicare și Foto video – și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate, dar a citit foarte mult.

Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii”, a mai adăugat Călin Goia, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț de la Voltaj este căsătorit din anul 2007 și are o viață de familie departe de ochii curioșilor. Partenera de viață a solistului nu apare foarte des în public și nici în pozele de pe social media.

ADVERTISEMENT