Life

Din ce face bani, de fapt, Vica Blochina: ”Sunt perioade când mănânc o bomboană”

Vica Blochina este un nume cunoscut publicului larg. Fosta balerină este extrem de apreciată și de altfel a participat și la Survivor România.
09.08.2023 | 12:01
Din ce face bani de fapt Vica Blochina Sunt perioade cand mananc o bomboana
Din ce face bani, de fapt, Vica Blochina. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina trăiește o viață de vis, sau cel puțin așa pare de la distanță. Fosta balerină merge în vacanțe de lux și de asemenea, se îmbracă numai cu haine costisitoare. Ca să nu mai vorbim nici de colecția de bijuterii.

Din ce face bani, de fapt, Vica Blochina

Se pare că atunci când vine vorba de aspectul personal, Vica Blochina nu se uită la bani. Dovada cea mai clară este chiar operația făcută recent, pentru micșorarea stomacului. 

ADVERTISEMENT

Pentru că trăiește o viață de lux, mulți se întreabă din ce face bani, de fapt, Vica Blochina. Și iată că atunci când vine vorba de veniturile sale, aceasta este o persoană destul de rezervată.

Pe YouTube, fosta balerină a început un nou proiect, intitulat „Femeia deasupra”. Aici, ea vorbește despre diferite subiecte, iar printre altele răspunde și la anumite întrebări puse de fani.

ADVERTISEMENT

Iată că au fost și persoane care și-au dorit să afle din ce face bani Vica Blochina. Răspunsul ei a fost unul cât se poate de dur. Vedeta spune că a trecut prin diferite perioade de-a lungul timpului. Acum însă, pune preț pe anumite cheltuieli.

Vedeta a trecut prin diferite perioade

„De unde am bani? Îmi cad din cer! Banii mei îmi cad din cer! Deci, dorm noaptea și când mă trezesc… mă uit stânga dreapta și văd noaptea bani lângă. Am eu o înțelegere foarte bună cu cel de Sus. Ce întrebare e asta?

ADVERTISEMENT

Tu de ce nu ai bani? Sunt perioade când mănânc o bomboană. Sunt perioade și perioade. Pe bune, frigiderul la mine este gol. Înainte când mergeam la magazin cheltuiam una – două bani, acum nu mai cheltui bani. Acum dacă îmi este foame iau un cub de gheață în gură, se umple stomacul cu apă și gata…am mâncat!”, le-a spus Vica Blochina fanilor ei.

Adevărul este că Vica Blochina a participat la mai multe emisiuni de unde a câștigat sume generoase. Cea mai recentă a fost chiar Survivor România, unde de altfel a fost plătită destul de bine.

ADVERTISEMENT

Totodată, vedeta a mai participat și la Asia Express, dar și la Ferma Vedetelor. Printre altele, aceasta mai se ocupă și de o afacere cu lenjerii de pat. Și campaniile pe care le organizează pe contul ei de socializare îi aduc de asemenea sume frumoase în conturi.

ADVERTISEMENT