Life

Suma ireală pe care Vica Blochina a primit-o pentru Survivor România: ”Am fost cel mai bine plătită”

Vica Blochina a fost plătită cu o sumă generoasă pentru Survivor România. De abia acum, Faimoasa a vorbit deschis despre acest lucru.
05.05.2023 | 21:06
Suma ireala pe care Vica Blochina a primito pentru Survivor Romania Am fost cel mai bine platita
Suma ireală pe care Vica Blochina a primit-o pentru Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a rezistat câteva săptămâni bune la Survivor România. Iar pentru toată perioada petrecută în Republica Dominicană, Faimoasa a fost plătită cu o sumă destul de generoasă de cei de la Pro Tv.

Câți bani a primit Vica Blochina pentru Survivor România

Au existat numeroase speculații cu privire la suma primită de Vica Blochina pentru Survivor România. Iată însă că vedeta nu are nimic de ascuns și a vorbit public despre onorariul primit. Dacă până acum mulți vorbeau depsre puțin peste 10.000 de euro, aflați că sumă poate fi dublă, sau chiar triplă.

ADVERTISEMENT

Invitată în cadrul podcast-ului „Tare de tot” moderat de Viorel Grigoriu, Faimoasa de la Survivor România a prezentat câtva detalii interesante. Aceasta susține că a fost cel mai bine plătită dintre toți concurenții.

Pe e altă parte, fiecare concurent în parte a avut posibilitatea de a negocia. În cazul ei, spune vedeta, a fost vorba despre zeci de mii de euro pe lună. Aceasta nu a spus însă suma exactă, dar a recunoscut că a mers la Survivor România doar pentru bani.

ADVERTISEMENT

„Fiecare e plătit pe săptămână acolo. Eu am fost cel mai bine plătită. Fiecare cum își negociază, dar eu chiar am fost super bine plătită la acest proiect. Fiecare ținea de locul lui cu dinții, iar disperarea asta de a rămâne acolo nu i-a lăsat pe restul să putem să ne înțelegem.

Am luat câteva zeci de mii de euro pe lună. Pe o lună eu am luat câteva zeci de mii de euro bune, însă nu pot să spun suma exactă. Eu am luat bani mulți. (…) Eu m-am dus la Survivor pentru bani”, a mărturisit Vica Blochina în cadrul podcast-ului.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut nevoie de o lună pentru a putea să își revină

Iar având în vedere condițiile de la Survivor România, nu e de mirare că vedeta nu a rezistat atât de mult. Vica Blochina spune că a avut nevoie de o lună de zile pentru a putea reveni la programul ei normal.

De asemenea, ea a mai adăugat că Survivor România a fost o mare greșeală. Vedeta spune că proiectul a fost extrem de dificil, mai degrabă din punct de vedere psihic, decât fizic. De asemenea, înainte să plece, Vica s-a pregătit, alerga zilnic chiar și 10 kilometri, însă nu avea să știe că va ceda psihic.

ADVERTISEMENT

Printre altele, pe vedetă a mai nemulțumit-o și atitudinea altor persoane. Pentru că în general este destul de veselă, în Republica Dominicană aceasta nu a găsit personaje pe placul ei pentru că, spune ea, ”fiecare era supărat”.

Să nu uităm că anterior, vedeta a lansat acuzații dure și la adresa Biancăi Patrichi. Se pare că între cele două a existat o tensiune continuă, care de abia acum a ieșit la suprafață. 

ADVERTISEMENT