Life

Din ce face bani fratele mai mic al Ginei Pistol. George Paul locuiește în străinătate

Din ce face bani George Paul, fratele mai mic al Ginei Pistol. Bărbatul nu locuiește în România, dar are o relație apropiată cu vedeta.
11.08.2023 | 16:18
Din ce face bani fratele mai mic al Ginei Pistol George Paul locuieste in strainatate
Cu ce se ocupă fratele Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fratele Ginei Pistol, George Paul Pistol, nu este la fel de de cunoscut ca fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite, însă cei doi au o relație apropiată. Cu ce se ocupă bărbatul, care s-a mutat din România acum ceva timp?

Din ce face bani George Paul, fratele mai mic al Ginei Pistol

Gina Pistol este de ani buni în lumina reflectoarelor, dar puțini știu că vedeta are un frate mai mic. Deși împărtășește detalii din viața ei pe rețelele sociale, soția lui Smiley este foarte discretă atunci când vine vorba despre familia ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta o ține și pe fiica ei departe de lumina reflectoarelor, la fel și pe alți membri ai familiei. Fratele Ginei Pistol, George Paul, trăiește în străinătate și duce o viață discretă.

Cu toate că sunt departe unul de celălalt, fosta prezentatoare de la Antena 1 și fratele ei sunt foarte apropiați, iar acesta o vizitează de fiecare dată când poate.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani, George Pistol s-a mutat în Polonia, împreună cu logodnica sa, iar acolo lucrează la un brand cunoscut de haine de lux, după cum a dezvăluit Gina Pistol.

“George Paul îl cheamă, dar Paul nu-l strigă nimeni. Fratele meu lucrează la un brand foarte mare de haine cunoscut în toată lumea. S-a mutat cu logodnica lui în Polonia.

ADVERTISEMENT

S-a mutat acolo cu slujba, face bine. Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători”, a spus Gina Pistol despre fratele ei mai mic, acum ceva timp, notează wowbiz.ro.

Ce relație are Gina Pistol cu fratele ei

Gina Pistol este cu cinci ani mai mare decât fratele ei și a avut grijă de el atunci când erau mici, după divorțul părinților. Cei doi se înțeleg de minune, iar vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui George.

ADVERTISEMENT

“Avem o relație foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta.

Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, a mai spus fosta prezentatoare.

ADVERTISEMENT
Tags: