Life

Gina Pistol a urcat pe scena de la Neversea, alături de Smiley. Cum au fost surprinși cei doi

Gina Pistol și Smiley au urcat împreună pe scena de la Neversea. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în văzul tuturor.
10.07.2023 | 11:04
Gina Pistol a urcat pe scena de la Neversea alaturi de Smiley Cum au fost surprinsi cei doi
Cum au fost surprinși Smiley și Gina Pistol. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au fost surprinși împreună pe scena de la festivalul Neversea. Cei doi au avut un moment special, în văzul tuturor, spre bucuria celor din mulțime.

Gina Pistol și Smiley, moment special la Neversea. Cum au fost surprinși

Festivalul Nevervea a avut loc în weekend-ul care tocmai a trecut, iar pe scenă au urcat atât artiști din România, cât și internaționali. Smiley a susținut și el un concert în cadrul festivalului de la malul mării.

ADVERTISEMENT

Fanii au avut o mare surpriză în momentul în care Gina Pistol, soția lui Smiley, cu care s-a căsătorit la finalul lui mai, a urcat pe scenă. Fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite nu a cântat alături de partenerul ei de viață.

În schimb, vedeta a venit să-l îmbrățișeze în fața mulțimii. Cei doi au dansat împreună, fiind aclamați de oamenii prezenți la festival, care au apreciat momentul.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, în timpul unui concert, Gina Pistol le-a demonstrat oamenilor că are talent muzical. Vedeta a cântat alături de Smiley melodia “Ne vedem noi”, iar prestația celor doi a fost pe placul fanilor, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa blondinei.

Smiley și Gina Pistol pe scenă
Smiley și Gina Pistol au dansat împreună pe scenă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Smiley și Gina Pistol, declarații emoționante după nuntă

Cei doi îndrăgostiți au avut nunta pe 27 mai, eveniment la care au fost prezente mai multe persoane publice. Smiley și Gina Pistol au postat, la mai bine de o lună după ce s-au căsătorit, un videoclip cu momente de la nuntă, dar și cu declarații emoționate.

ADVERTISEMENT

Deși s-au întâlnit cu mult timp în urmă, relația lor a început acum mai bine de șapte ani. Amândoi consideră că totul s-a întâmplat exact așa cum ar fi trebuit.

“Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul.

ADVERTISEMENT

Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie”, a spus Smiley pe rețelele de socializare.

Smiley și Gina Pistol și-au petrecut luna de miere în Franța, la câteva zile după nuntă. Cei doi au mers în sudul Franței, iar vacanța a costat aproximativ 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT