Life

Din ce face bani iubita lui Florin Ristei. Juratul de la X Factor a spus adevărul: „Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună”

Florin Ristei a dezvăluit din ce face bani iubita lui, Naomi Hedman, cu care este împreună de mai bine de un an. JUratul de a X Factor a spus adevărul.
29.11.2021 | 23:34
Din ce face bani iubita lui Florin Ristei Juratul de la X Factor a spus adevarul Castiga in doua zile cat castig eu intro luna
Din ce face bani iubita lui Florin Ristei. Juratul de la X Factor, adevărul despre Naomi Hedman. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În cadrul unui podcast, Florin Ristei a dezvăluit din ce face bani iubita lui, Naomi Hedman. Cei doi s-au cunoscut la X Factor, acolo unde cântărețul este jurat alături de Loredana Groza, Delia și Ștefan Bănică Jr.

Artistul este împreună cu fosta concurentă de la X Factor de anul trecut. Tânăra și-a făcut un permis de ședere în România și locuiește cu partenerul ei, așa cum a declarat acesta recent.

ADVERTISEMENT

Din ce face bani iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman și Florin Ristei sunt împreună după ce s-au îndrăgostit la X Factor, atunci când tânăra a concurat în echipa Loredanei.

Invitat recent la podcastul lui Speak, Florin Ristei a dezvăluit din ce face bani iubita lui.

Naomi Hedman a plecat din România doar pentru a se ocupa de diverse proiecte, cum ar fi shooting-ul pentru diverse branduri, care îi asigură o mare parte din venituri.

ADVERTISEMENT

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat.

Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut. A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata (…)

ADVERTISEMENT

Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat. Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari.

Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă. Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!”, a declarat Florin Ristei în cadrul podcastului „La Fileu”, găzduit de Speak.

ADVERTISEMENT

Speak a făcut o glumă și i-a spus cântărețului că jobul lui Naomi Hedman este motivul pentru care a „oprit-o” în România.

Florin Ristei: „Cred că e cam sătulă și de România”

Florin Ristei nu consideră că ar fi putut să părăsească Londra pentru a rămâne în România, așa cum a făcut Naomi Hedman.

Artistul crede că iubita lui s-a săturat deja de România, unde locuiește de anul trecut. În plus, comunică doar prin telefon cu prietenii ei din Marea Britanie.

„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici. Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin.

Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta… Pe ea o marchează atât de tare chestii din astea mici la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și stilul.

E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei.

Suntem cu o generație în urmă la gândire. Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an”, a mai spus Florin Ristei.

ADVERTISEMENT