Life

Florin Ristei și Naomi Hedman au planuri de nuntă? Adevărul despre inelul de logodnă

Florin Ristei și Naomi Hedman au vorbit despre nuntă. Iată care este adevărul despre inelul pe care îl poartă fotomodelul.
10.09.2021 | 18:14
Florin Ristei si Naomi Hedman au planuri de nunta Adevarul despre inelul de logodna
Florin Ristei și Naomi Hedman au planuri de nuntă? Adevărul despre inelul de logodnă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, au vorbit despre nuntă. În urmă cu câteva luni, fotomodelul și-a făcut apariția cu un inel pe deget. Acest lucru i-a făcut pe internauți să-și pună întrebări cu privire la căsătorie.

Cei doi au oferit un interviu în care au discutat și despre inelul respectiv, dar și despre planurile lor de nuntă. Aceștia au mai dezvăluit cum reușesc să se descurce cu relația la distanță.

ADVERTISEMENT

Florin Ristei și Naomi Hedman au planuri de nuntă? Adevărul despre inelul de logodnă

Florin Ristei și Naomi Hedman au vorbit despre planurile de nuntă, după ce fotomodelul s-a afișat cu un inel pe deget, cu ceva timp în urmă.

Cei doi se împart între București și Londra, după cum a dezvăluit juratul de la X Factor. Acesta a mai spus că cel mai des își petrec timpul în România. Artistul susține că este fericit oriunde, dacă iubita lui este acolo.

ADVERTISEMENT

„Casa noastră e locul unde suntem împreună. Nu contează că e București, Miami sau Londra, important e să vibrăm la fel oriunde suntem.

Eu, în general, nu mă atașez de locuri, ci de persoane, însă momentan petrecem mai mult timp în București”, a declarat Florin Ristei pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Întrebați de părere au despre căsătorie, Florin Ristei și Naomi au fost cât se poate de sinceri. Frumoasa artistă din Marea Britanie susține că mariajul este „o opțiune personală” și că actele nu pot ține doi oameni împreună.

„Mariajul este o opțiune personală – la fel ca sprâncenele – (râde) și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii”, a declarat Naomi pentru sursa citată anterior.

Tânăra nu a oferit mai multe detalii despre inel și despre planurile de nuntă.

În cadrul unui podcast, Florin Ristei a recunoscut că el și Naomi Hedman sunt logodiți de la finalul anului 2020. Artistul nu și-a dorit să facă public acest lucru inițial, însă a recunoscut totul ulterior.

„M-am logodit, n am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei, în cadrul podcastului „Aproximativ discuții”.

Cei doi sunt împreună de aproape un an și s-au cunoscut în timpul audițiilor de la X Factor. După încheierea filmărilor, Florin Ristei și Naomi au început o frumoasă poveste de iubire.

ADVERTISEMENT