Life

Din ce face Laurette bani în Paris. S-a stabilit de doi ani în Franța

Cum își câștigă veniturile Laurette Atindehou de când locuiește în Paris. Mulatra a plecat din România în urmă cu 2 ani.
01.08.2023 | 20:47
Din ce face Laurette bani in Paris Sa stabilit de doi ani in Franta
Cum își câștigă veniturile Laurette Atindehou de când locuiește în Paris. Mulatra a plecat din România în urmă cu 2 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Din ce face bani fosta asistentă TV a Adrianei Bahmuțeanu la Paris. S-a stabilit de doi ani în Franța. În urmă cu câteva luni s-a despărțit de fotbalistul Magaye Gueye cu care a avut o relație de 3 ani și cu care avea planuri de căsătorie.

Cum își câștigă veniturile Laurette Atindehou de când locuiește în Paris. Mulatra a plecat din România în urmă cu 2 ani

Laurette Atindehou a dezvăluit cum își câștigă veniturile de când locuiește în Paris. Mulatra a plecat din România în urmă cu 2 ani pentru a fi alături de partenerul de viață, doar că legătura amoroasă a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu mai are nicio relație sentimentală cu Magaye Gueye, vedeta a ales să nu părăsească apartamentul în care au stat împreună. Fotomodelul originar din Brăila lucrează în prezent la un salon de masaj.

„Eu m-am obișnuit, sunt foarte bine, sunt foarte liniștită. Mi-am făcut prieteni noi. Mi-am făcut cunoștințe. Ies ori de câte ori am timp în oraș. Momentan lucrez la un centru de spa.

ADVERTISEMENT

Este mai mult o școală de masaj și întreținere corporală. Este una dintre cele mai cunoscute școli. Nu, nu m-am mutat, tot aici stau, pentru că ne-am obișnuit, suntem în centru”, a explicat Laurette pentru Antena Stars.

Laurette, îndrăgostită de traiul din Franța

Laurette s-a îndrăgostit de traiul din Franța și s-a acomodat foarte bine în ultima perioadă. Fosta asistentă a Adrianei Bahmuțeanu simte că este permanent în vacanță de când s-a stabilit la Paris pentru că mereu are ceva nou de făcut.

ADVERTISEMENT

Vedeta se plimbă constant și se bucură de distracțiile pe care le oferă orașul. Postează adesea imagini și filmări din restaurantele pe care le descoperă sau cluburile în care se distrează alături de prietenii pe care și i-a făcut acolo.

„Fetiței mele îi place și nu îi place. Se obișnuiește. Acum pe perioada verii este la mama. Este în vacanță”, a completat frumoasa mulatră, mai arată sursa menționată mai devreme. Mulatra nu se gândește să revină în România.

ADVERTISEMENT

„Ea are o pasiune pentru echitație și face echitație de când era micuță”, a mai spus Laurette despre fiica sa, Serena, și a fostului soț, Mihai Ștefan. Mariajul lor a fost presărat cu multe despărțiri și împăcări.

ADVERTISEMENT
Tags: