Sport

Din nou tensiuni la Sepsi – FCU 1948 Craiova: „Mergem la vânătoare”. Foto

FCU 1948 Craiova a postat un afiș inedit pe pagina de Facebook înaintea duelului cu Sepsi care deschide runda cu numărul 2 în SuperLiga.
21.07.2023 | 09:44
Din nou tensiuni la Sepsi  FCU 1948 Craiova Mergem la vanatoare Foto
Sepsi - FCU 1948 Craiova este meciul care deschide a doua rundă din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCU 1948 Craiova are o revanșă de luat în fața lui Sepsi, după scandalul din sezonul precedent care s-a încheiat cu înfrângerea usturătoare a oltenilor, scor 0-4, și cu ratarea play-off-ului de către olteni. Formația finanțată de Adrian Mititelu a postat un afiș inedit pe rețelele de socializare înainte de o nouă confruntare directă.

Afiș inedit înainte de Sepsi – FCU 1948 Craiova: „Astăzi mergem la vânătoare”

Nicolae Dică va debuta oficial pe banca celor de la FCU 1948 Craiova împotriva lui Sepsi, vineri, 21 iulie, de la ora 18:30. Este exact meciul care deschide runda a doua din SuperLiga. În dimineața partidei, oltenii au postat un afiș războinic care îl are în prim-plan pe Aurelian Chițu, fotbalistul formației care și-a schimbat, recent, numele, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Astăzi mergem la vânătoare!”, a fost anunțul oltenilor alături de o fotografie în care trei jucători ai oltenilor se află cu arma în mână. Oltenii vor reveni astfel pe arena care nu le-a creat amintiri plăcute în sezonul precedent.

În stagiunea trecută, meciul retur al sezonului regular între Sepsi și FCU 1948 Craiova trebuia să se dispute la finalul lunii ianuarie, însă „centralul” Andrei Chivulete a suspendat definitiv partida din cauza scandărilor rasiste ale ultrașilor olteni. În cele din urmă, FCU 1948 Craiova a avut câștig de cauză la Comisia de Recurs, iar partida s-a rejucat după ce, inițial, Sepsi a câștigat meciul la „masa verde”.

ADVERTISEMENT

FCU 1948 Craiova merge la Sepsi pentru revanșă

Pe 16 martie, cele două formații au revenit la Sf. Gheorghe, însă echipa antrenată atunci de Cristiano Bergodi nu le-a dat nicio șansă oltenilor și a triumfat cu scorul de 4-0. Totuși, în tabăra celor două formații s-au produs mai multe modificări, iar cele mai semnificative sunt schimbările de la nivelul băncii tehnice.

Nicolo Napoli a plecat de la FCU 1948 Craiova la finalul sezonului, fiind înlocuit cu Joao Janeiro. Portughezul nu a rezistat decât 18 zile pe banca echipei din Bănie, iar după înfrângerea cu FCSB, scor 1-3 în prima etapă, antrenor principal a fost numit Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Cristiano Bergodi s-a despărțit de Sepsi, după ce a cucerit Cupa României. După o scurtă perioadă de pauză, antrenorul italian a mers la Rapid, unde a debutat chiar împotriva fostei sale echipe. Adrian Cojocaru va fi „centralul” meciului de la Sf. Gheorghe.

Meci de foc pentru play-off

Partida dintre Sepsi și FCU 1948 Craiova va fi cu atât mai interesantă, cu cât ambele formații au ca obiectiv calificarea în play-off. După meciul cu echipa finanțată de Adrian Mititelu, Sepsi va merge în Bulgaria pentru duelul cu CSKA Sofia din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

„Important este să avem tot lotul disponibil pentru acest prim meci cu CSKA Sofia. Jucăm în deplasare prima dată şi o să fie un joc complicat. După ce vom termina meciul cu FCU Craiova vom face şi analiza lor şi vom vedea cam ce şanse avem”, a declarat Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT