Sport

Dinamo a pus în vânzare bilete pentru meciul cu CFR Cluj. Cât costă cel mai ieftin tichet

Dinamo a scos la vânzare biletele pentru duelul cu CFR Cluj, programat duminică, 8 octombrie, de la ora 21:30, pe Arena Națională.
03.10.2023 | 16:38
Dinamo a pus in vanzare bilete pentru meciul cu CFR Cluj Cat costa cel mai ieftin tichet
Dinamo a pus în vânzare bilete pentru meciul cu CFR Cluj. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă din nou pe Național Arena. ”Câinii” vor să obțină în fața lui CFR Cluj prima victorie după patru înfrângeri la rând și cinci meciuri fără victorie în campionat.

Dinamo a pus în vânzare bilete la meciul cu CFR Cluj

Dinamo a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru acest meci. Fanii sunt invitați să vină alături de echipă, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”Pe Arena Națională, duminică, 8 octombrie, începând cu ora 21.30, câinii roșii vor primi vizita ardelenilor de la CFR. Fii tu al 12-lea jucător în etapa cu numărul 12 a Superligii”, anunță Dinamo.

Referitor la prețul biletelor, acestea pleacă de la 25 de lei, în galerie, și ajung la 120 de lei, în zona VIP. Un bilet la tribună costă 35 de lei.

ADVERTISEMENT

Tarifele biletelor:

  • PCH: 25 RON
  • Tribuna 2 (inel 1): 35 RON
  • VIP II: 80 RON
  • VIP I: 120 RON

Clubul a anunțat că biletele pot fi achiziționate atât online, cât și fizic. Casele de bilete de la Arena Națională, dinspre Maior Coravu și Pierre de Coubertin, sunt deschise duminică, de la ora 12:00 până la ora 22:00.

Persoanele cu dizbilități și copiii de până în șapte ani beneficiază de bilete gratuite la acest meci. Studenții, elevii și pensionari își pot lua bilete cu reducere de 30% în sectoarele 117 și 116.

ADVERTISEMENT

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonații vor intra la meci pe baza invitației primite anterior (la meciul din 15 septembrie) pe e-mail.

La Tribuna 2, în sectoarele 117 și 116, dinamoviștii sub 7 ani beneficiază de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. În cadrul acelorași sectoare, studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere.

ADVERTISEMENT

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate, transmise la bilete@dinamo1948.ro sau prezentate la casele de bilete.

Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei”,a anunțat clubul din Ștefan cel Mare.

Dinamo s-a impus ultima oară în fața lui CFR Cluj în mai 2017, când Filip, Hanca și Bumba au marcat pentru victoria cu 3-0 a ”câinilor”. De atunci, CFR Cluj a câștigat nouă din cele zece meciuri jucate.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2.10 este cota pentru ”victorie CFR” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze