Fotbal intern

Dinamo a votat la europarlamentare! Jucătorii lui Mircea Rednic au pus ștampila “în deplasare”. Mesajul lui Gardoș

26.05.2019 | 12:14
Dinamo a votat la europarlamentare Jucatorii lui Mircea Rednic au pus stampila in deplasare Mesajul lui Gardos
ADVERTISEMENT

Este ziua alegerilor europarlamentare. Românii de pretutindeni sunt invitați să își aleagă reprezentanții din Parlamentul European, dar și să voteze pentru referendumul naţional consultativ convocat de preşedintele Klaus Iohannis pe teme legate de justiţie. 

Dinamo a votat la europarlamentare! Jucătorii lui Mircea Rednic au pus ștampila “în deplasare”

Și cei implicați în fotbal votează. Deși sunt plecați în deplasare la Botoșani, dinamoviștii și-au exercitat dreptul la vot. Jucătorii lui Mircea Rednic au fost surprinși la o secție de votare în orașul din Moldova. Ioan Filip a postat și o poză pe instagram prin care spune că a votat și îi îndeamnă și pe ceilalți români să meargă la urne.

ADVERTISEMENT
Dinamo a votat la europarlamentare! Jucătorii lui Mircea Rednic au pus ștampila "în deplasare". Mesajul lui Gardoș
Dinamo a votat la europarlamentare! Jucătorii lui Mircea Rednic au pus ștampila “în deplasare”. Mesajul lui Filip

Nu doar dinamoviștii votează. Fundașul lui U Craiova, Florin Gardoș a postat pe o rețea de socializare și un mesaj prin care îi îndeamnă la vot pe ceilalți: “Chiar dacă e duminică dimineața, chiar dacă e zi de meci, azi am ținut neapărat să #yeslavot. Pentru copilul meu, pentru viitor și pentru că drepturile vin cu responsabilități. Și nu în ultimul rând, am convingerea (la fel ca în 2016) că, în sfârșit, avem o alternativă. Eu #yeslavot. Hai și tu!” 

Alegătorii primesc trei buletine de vot: unul pentru alegerile europarlamentare și alte două pentru referendum. Introducerea unui buletin de vot într-o altă urnă decât ce la care trebuie va atrage anularea acestuia. Urnele sunt deschise între orele 07:00 și 21:00, interval în care românii sunt invitați să voteze.

ADVERTISEMENT
Dinamo a votat la europarlamentare! Jucătorii lui Mircea Rednic au pus ștampila "în deplasare". Mesajul lui Gardoș
Dinamo a votat la europarlamentare! Jucătorii lui Mircea Rednic au pus ștampila “în deplasare”. Mesajul lui Gardoș

Rednic pregătește transferurile pentru noul sezon

Dinamo mai are două meciuri de disputat în acest sezon: în deplasare la FC Botoșani și pe teren propriu cu FC Voluntari. Mircea Rednic se gândește deja la noul sezon și vrea să întărească echipa în inter sezon. Diego Fabbrini, Ziggy Gordon și Mihai Răduț sunt doar trei dintre numele vehiculate care au mari șanse să vină la Dinamo.

  • 18.949.141 cetățeni cu drept de vot există în România
  • 18 ani este vârsta minimă la care se poate vota 
ADVERTISEMENT