Sport

Dinamo, amicale de gală în Antalya. Ce partide și-au programat “câinii” în Turcia

Dinamo a plecat în Antalya pentru cantonamentul care are loc înaintea returului de campionat și a programat deja primele două meciuri amicale din Turcia.
04.01.2024 | 22:32
Dinamo amicale de gala in Antalya Ce partide siau programat cainii in Turcia
Dinamo a plecat în Antalya pentru cantonamentul care are loc înaintea returului de campionat și a programat deja primele două meciuri amicale din Turcia. Sursa Foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT

În perioada 3-13 ianuarie, Dinamo va face cantonamentul de iarnă în Antalya, Turcia. Acolo unde vor disputa și cele patru amicale care vor avea loc înaintea returului de campionat. Formația din Ștefan cel Mare a programat deja primele două meciuri, pe care le va disputa în țara “semilunii”.

Dinamo, amicale de gală în Antalya

Pe pagina oficială de Facebook, cei de la Dinamo au anunțat deja primele două amicale care vor avea loc în perioada pregătirii din Antalya. Pe durata cantonamentului de iarnă “câinii” vor evolua în 4 meciuri de pregătire în Turcia.

ADVERTISEMENT

Primul test va fi împotriva unei formații din subsolul campionatului turc, Gençlerbirliği SK. Duelul va avea loc marți, 9 ianuarie. Cel de-al doilea meci va avea loc pe 12 ianuarie. Și va fi contra celor de la Charleroi RSC, locul 12 în campionatul belgian.

“Amicalele ‘câinilor’ în Turcia. Ajunși în Antalya de o zi, ‘câinii’ deja se pregătesc de primele teste ale anului 2024. Marți, 9 ianuarie, în incinta bazei sportive Calista din stațiunea Belek, vom disputa un prim meci de pregătire împotriva celor de la Gençlerbirliği SK.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cu o zi înainte de revenirea în țară, pe 12 ianuarie, ne vom testa forțele împotriva belgienilor de la Charleroi RSC, la baza sportivă Kamelya Selin”, au scris cei de la Dinamo pe Facebook.

Zeljko Kopic, anunț despre transferul reușit de Dinamo

Dinamo a dat o primă lovitură pe piața de mercato prin transferul lui Darko Velkovski. Internaționalul nord-macedonean a devenit cel mai valoros jucător din lotul “câinilor”. Cu o cotă de piață de 1.8 milioane de euro. Antrenorul croat a mărturisit că-l cunoaște pe noul jucător al lui Dinamo din perioada în care acesta evolua în Croația, la Rijeka.

ADVERTISEMENT

“Darko este în primul rând un mare profesionist. Pe care îl cunosc foarte bine de pe vremea când a jucat la Rijeka. Cu care a câștigat două cupe ale Croației.

Sunt familiarizat cu calitățile lui și cred că se va potrivi bine în echipă, poate juca în toate cele trei poziții din spate. Este un jucător de echipă care încearcă mereu să facă tot posibilul pentru succesul grupului.

ADVERTISEMENT

Sunt conștient că nu a jucat în ultima jumătate de sezon, dar cred că va ajunge rapid la nivelul de a ajuta echipa cu calitatea sa”, a declarat Zeljko Kopic, potrivit gsp.ro.

Darko Velkovski nu a mai jucat un meci oficial de pe 19 iunie 2023, când a fost integralist în Anglia – Macedonia de Nord 7-0. În septembrie 2023, fundașul central a rămas liber de contract după despărțirea de Al-Ettifaq.

ADVERTISEMENT
Tags: