Fotbal intern

Dinamo are antrenor nou! Florin Prunea pentru FANATIK: „Mâine vine la echipă!” EXCLUSIV

31.07.2019 | 15:12
Dinamo are antrenor nou Florin Prunea pentru FANATIK Maine vine la echipa EXCLUSIV

Telenovela schimbării antrenorului la Dinamo este aproape de final. Preşedintele clubului, Florin Prunea, a declarat pentru FANATIK că de joi, 1 august, staff-ului tehnic actual i se va alătura și Iulian Mihăescu, fostul “secund” al lui Mircea Rednic: “Sebi Moga va conduce echipa şi la meciul de vineri cu Academica Clinceni, dar de joi va veni lângă el şi Iulian Mihăescu. Am discutat şi cu Eugen Neagoe, care este în regulă şi mai are puţin de stat, apoi, probabil, va conduce din nou echipa. Până atunci, Moga şi Mihăescu, care vor vorbi zilnic cu Neagoe, se ocupă de Dinamo”, a declarat Prunea în exclusivitate pentru FANATIK.

Dinamo are antrenor nou! Iulian Mihăescu va veni alături de Sebi Moga!

Deși șefii dinamoviști au încercat în ultimele zile să-i aducă un înlocuitor lui Eugen Neagoe, pistele pe care s-a discutat nu s-au concretizat. Viorel Moldovan nu a putut să părăsească Târgoviștea din cauza clauzei de 100.000 de euro pe care Dinamo nu s-a arătat dispusă să o achite.

Au fost negocieri foarte avansate cu Leo Grozavu, cel care a și venit la București și a stat la Rin Otopeni la începutul week-end-ului trecut. Părțile s-au pus de acord asupra datelor contractuale, dar Negoiță nu a acceptat cerința antrenorului de a avea stipulat în contract că va sta măcar 6 luni la echipă. La Cluj a stat pe bancă Sebi Moga, secundul lui Neagoe. Cu Clinceniul, vineri, va fi tot el, informație dezvăluită de FANATIK, dar Moga va fi ajutat de Iulian Mihăescu, care se va alătura staff-ului lui Eugen Neagoe din 1 august.

Dinamo are antrenor nou! Florin Prunea pentru FANATIK: „Mâine vine la echipă!” EXCLUSIV
Dinamo are antrenor nou! Florin Prunea pentru FANATIK: „Mâine vine la echipă!” EXCLUSIV. Sursa foto: sportpictures.eu

Florin Prunea despre Eugen Neagoe: „Am fost cu el la control, i s-au scos firele, e totul ok. Îl așteptăm să revină”

Președintele Florin Prunea a vorbit pentru FANATIK și despre viitorul băncii tehnice a echipei pe care o conduce. Prunea a fost în cursul dimineții de miercuri împreună cu Eugen Neagoe la control și dă vești bune în privința stării de sănătate a acestuia.

Eugen este foarte bine. Am fost împreună la control, i s-au scos firele și totul este foarte bine. Doctorii chiar i-au spus că nu are nicio interdicție în a se apuca din nou de antrenorat, așa că din aceste moment totul depinde de el. Pot spune acum că Dinamo îl așteaptă pe Eugen Neagoe să se întoarcă pe bancă”, a declarat Prunea.

eugen neagoe
Eugen Neagoe în meciul de fotbal dintre FC Viitorul și Dinamo Bucuresti, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, luni 15 iulie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Oficialul „câinilor” a clarificat și situația lui Iulian Mihăescu, cel care i-a fost secund lui Rednic până în vară și cu care Prunea este în război deschis. „Nu are nicio legătură. Eu nu port pică nimănui, iar Mihăescu este un profesionist în tot ceea ce face”, a încheiat Prunea.