Sport

Dinamo – Chindia Târgovişte 1-0. Prima victorie de la revenirea lui Mircea Rednic. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Dinamo - Chindia Târgovişte, care are loc luni, 13 decembrie, de la ora 20:30, în etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1
13.12.2021 | 22:30
Dinamo  Chindia Targoviste 10 Prima victorie de la revenirea lui Mircea Rednic Video
Dinamo are nevoie ca de aer de victorie contra Chindiei, pentru a scăpa de ultimul loc. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
13-12-2021
18:18

Dinamo - Chindia Târgoviște 1-0 (Carp 62)

FINAL: Dinamo – Chindia Târgoviște 1-0. Este prima victorie a lui Dinamo după o pauză de 4 luni și 11 zile și, implicit, prima în noul mandat al lui Mircea Rednic pe banca tehnică. Ultimul succes al alb-roșilor data din 2 august, 3-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni, în etapa a 3-a.

Min. 90+5: Matiș șutează puternic de la marginea careului dinamovist, dar Iliev scoate mingea de lângă bară

Min. 83: Arbitrul Ovidiu Hațegan dictează lovitură de la 11 m pentru oaspeți, dar Popa șutează în transversală.

Min. 80: Matiș este contrat în careu de Iliev. Meciul este întrerupt pentru 2 minute, apar două salvări pe gazon, dar până la urmă jucătorul Chindiei își revine.

Min. 62: GOOOL Dinamo! Carp reia, din cădere, după o fază prelungită de atac a gazdelor

Min. 60: Popa scapă singur în careul dinamoviștilor, șutează în bară, mingea revine la el, dar trage în Iliev

Min. 58: Prima ocazie de gol a lui Dinamo în această repriză este trecută în contul lui Sorescu, dar șutul lui este blocat

Min. 51: Popa șutează puternic de la marginea careului mare, dar Gluhakovic se interpune pe direcția mingei și le salvează pe gazde de la primirea unui gol

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 31: Portarul Iliev salvează Dinamo de la gol, după ce respinge un șut al lui Popa din 7-8 metri

Min. 24: Florea ia o acțiune pe cont propriu pe partea stângă, pătrunde în careul gazdelor, dar șutează, în diagonală, puțin pe lângă poartă

Min. 5: Ivanovski reia cu capul din 7 metri, pe centrul porții oaspeților, dar Cabuz reține.

Min. 1: A început meciul.

Vezi aici cele mai importante faze.

Dinamo: Iliev – Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios – Răuță – Carp, Bordușanu – Sorescu, Ivanovski, Vestenicky. Rezerve: Eșanu – Radu, Ehmann, Itu, Țîră, Popa, Bani, Amzar, Nunic. Antrenor: Mircea Rednic.

Chindia Târgoviște: Cabuz – Căpușă, Celea, Iacob, Roumpoulakou – Neguț, Dulca, Popadiuc, Jipa – Popa, Florea. Rezerve: Moldovan – Șerban, Kocic, Corbu, Suciu, Matiș, Stoian, Martac, Cerchez. Antrenor: Emil Săndoi.

Meciul Dinamo – Chindia Târgovişte are loc luni, 13 decembrie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1. Este o partidă extrem de grea pentru „câini”, care au căzut pe ultimul loc în clasament în urma succesului Academicii Clinceni la Craiova în faţa lui FC U 1948. Chindia e o echipă care joacă foarte bine „afară”, iar Dinamo are imensă nevoie de victorie.

Unde se joacă meciul Dinamo – Chindia Târgovişte

Confruntarea Dinamo – Chindia Târgovişte se dispută luni, 13 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi conducerea clubului Dinamo face apel la suporteri să fie alături de echipă în aceste momente, poate cele mai delicate din istoria clubului, pentru că niciodată „alb-roşiii” nu au fost pe ultimul loc.

ADVERTISEMENT

Evident, pentru a fi prezenţi la meci, fanii dinamovişti trebuie să îndeplinească regulile sanitare impuse pentru prezenţa la orice manifestare sportivă sau artistică, respectiv să prezinte certificatul COVID, care să ateste schema de vaccinare completă sau trecerea prin boală în ultimele 180 de zile.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Chindia Târgovişte

Partida Dinamo – Chindia Târgovişte se joacă luni, 13 decembrie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo, în etapa a 19-a din Casa Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus. O mai puteţi viziona şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti, se anunţă o zi urâtâ, cu temperaturi scăzute, maxima 4-5 grade, în jur un grad la ora partidei şi cu mari posibilităţi de a ploua pe intervale de timp extinse. Această partidă va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – Chindia Târgovişte

Dinamo se află în cel mai negru moment din istoria clubului. Echipa nu a mai reuşit o victorie de 14 etape, aproape un tur de campionat şi a ajuns pe ultimul loc. Iar antrenorul Mircea Rednic tocmai a evitat un puci al jucătorilor şi a decis să îi trimită la echipa a doua pe capii răscoalei, Steliano Filip şi Cosmin Matei.

ADVERTISEMENT

Două pierderi importante, dată fiind situaţia actuală, dar Rednic este un antrenor intransigent şi nu tolerează astfel de comportament. În plus, îl are accidentat pe mijlocaşul Espinosa, încât alcătuirea celui mai bun unsprezece va fi o problemă destul de serioasă, mai ales că e nevoie de victorie ca de aer.

Nici Chindia nu are la dispoziţie toţi jucătorii, finalul de sezon aducând indisponibilităţi şi în tabăra dâmboviţeană. Totuşi, antrenorul Emil Săndoi speră să îl poată recupera pe atacantul Daniel Florea, care să îl sprijine în acţiunile ofensive pe Daniel Popa.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la Dinamo – Chindia Târgovişte

  • Dinamo: liev – An. Radu, Pinto, R. Grigore, Kainourgios – Sorescu, Răuță, Itu, Bordușanu – Ivanovski, Nunici. Antrenor: Mircea Rednic
  • Chindia: Căbuz – Corbu, Căpușă, Celea, Roumpoulakos -Neguț, M. Dulca, M. Șerban, Kocici, Popadiuc – D. Popa. Antrenor: Emil Săndoi

În iarnă se vor produce schimbări majore la Dinamo

Dinamo este pusă într-o ipostază cu care niciodată clubul din Ştefan cel Mare nu a mai fost obişnuit, „câinii” fiind de regulă implicaţi numai în zona podiumului şi a luptei pentru titlu. Marile probleme financiare care au lovit clubul de doi ani încoace nu sunt nici acum rezolvate şi totul este incertitudine. În iarnă vor fi plecări destule şi posibile câteva veniri.

Inclusiv viitorul unuia dintre cele mai galonate cluburi din istoria fotbalului românesc este incert, pentru că nu puţine sunt vocile care susţin că Dinamo nu mai are şanse să evite o cădere în liga a patra, cum a păţit Rapid, din motive financiare. Suporterii din programul DDB nu au cum să rămână la conducere şi să ofere finanţarea necesară unui club de talia celui din Ştefan cel Mare.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Chindia Târgovişte

Dinamo a ajuns ultima în clasament însă, oarecum ciudat, casele de pariuri îi acordă, e drept cu diferenţe foarte mici, prima şansă în acest meci, deşi Chindia e recunoscută ca un adversar foarte periculos în deplasare. Dinamo are cotă 2,70 la victorie, iar oaspeţii au 2,85.

Chindia a revenit în 2019 în primul eşalon şi nu a pierdut decât o singură dată în faţa bucureştenilor, iar pe stadionul din Ştefan cel Mare a reuşit să şi învingă sezonul trecut dar şi să scoată un rezultat de egalitate. Semn că dâmboviţenii nu au avut probleme să joace pe stadionul din „Groapă” şi să obţină puncte.

ADVERTISEMENT