Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo, comparație surpriză la Fanatik SuperLiga. „Mentalitate de Nordsjaelland”

Dinamo a obținut prima victorie de la revenirea în Superligă în duelul cu FC Botoșani, de pe Arcul de Triumf. Victoria a fost decisă după autogolul lui Răzvan Ducan din minutul 90+5.
15.08.2023 | 13:06
Dinamo comparatie surpriza la Fanatik SuperLiga Mentalitate de Nordsjaelland
Dinamo, comparată cu Nordsjaelland. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elevii lui Ovidiu Burcă au dominat jocul împotriva ”lanternei roșii”, iar HORIA IVANOVICI a fost plăcut surprins de planul tactic pregătit de antrenorul lui Dinamo și chiar a făcut o comparație între clubul din capitală și Nordsjaelland.

Dinamo, asemănată cu Nordsjaelland

HORIA IVANOVICI a fost impresionat de faptul că Dinamo a încercat să joace cu FC Botoșani asemănător danezilor de la Nordsjaelland, adversara FCSB-ului din preliminariile Conference League. Legătura făcută de moderatorul FANATIK SUPERLIGA s-a bazat pe faptul că echipa începe construcția de la portar.

ADVERTISEMENT

Păstrând toate proporțiile din lume, mie mi se pare că Dinamo seamănă mult ca mentalitate, sau Burcă seamănă, cu Nordsjaelland. Nu discutăm, au jucători de o calitate infinit mai bună.

Dar și la Dinamo, mă uitam, pleacă cu mingea din 16 metri, nu aruncă mingi, nu se precipită, joacă cât pot, cu jucătorii pe care îi au la dispoziție.

ADVERTISEMENT

Ca și filozofie, Dinamo, păstrând toate propoțiile, ieri, în meciul cu Botoșani, echipă care le-a permis asta, deși au încercat și cu Craiova și cu FCSB, mi-au amintit de Nordsjaelland, care și când au rămas în inferioritate nu au abandonat, nu aveau nicio problemă, au jucat cu FCSB, parcă erau la fel. E o filozofie sănătoasă și pozitivă”, a spus HORIA IVANOVICI, la FANATIK SUPERLIGA.

Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare în acest sezon, iar Ovidiu Burcă este gata să o transforme pe Dinamo, pe termen lung, într-o forță în SuperLigă. Are nevoie însă și de susținere financiară.

ADVERTISEMENT

După ridicarea interdicției la transferuri, 9 jucători au semnat cu Dinamo, în această vară: Cristian Costin, Lucas Alves, Christian Ilic, Răzvan Began, Adnan Golubovic, Josue Homawoo, Hakim Abdallah, Dennis Politic și Goncalo Gregorio.

Cu un program complicat în primele cinci etape, Dinamo a adunat patru puncte. După înfrângerile din primele trei etape, cu Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi OSK a urmat remiza cu U Cluj și victoria cu FC Botoșani. Echipa e pe locul 14, poziție de baraj. Sub ei sunt doar Poli Iași și FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

Culisele victoriei lui Dinamo cu FC Botoșani

ADVERTISEMENT